Din leverandør av totalløsninger

 

Som kunde hos Modul-System kan du være sikker på at du har gjort et klokt valg. Vi har nærmere 50 års erfaring fra bransjen og arbeider kontinuerlig for å ligge i front når det gjelder utvikling av kvalitetsprodukter.

Men erfaring alene er ikke nok. Evnen til å tenke fremover og det å ta seg tid til å forstå hver enkelt kundes behov er like viktig. Det er vårt mål å være en leverandør av totalløsninger, et firma du kan stole på når du forvalter flåten deres.

FLÅTEFORVALTNING - Vi hjelper virksomheten deres videre


Vi tilbyr total koordinasjon. Vi tar ansvar for hele ombyggingsprosessen, inklusive den daglige kontrakthåndteringen, slik at du kan fokusere på deres kjernevirksomhet.

Drevet av livsløpskostnader. Vi tar sikte på å redusere livsløpskostnadene for flåten deres. Takket være lettvektsprodukter økes nyttelasten, og systemets slitestyrke gjør at det tåler lengre leasingkontrakter. Vi tilbyr trygt langtidsgaranti på våre kvalitetsprodukter. Ta kontakt med en av våre selgere dersom du ønsker en kapitalavkastningsberegning.

Stol på oss. Vi definerer oss som problemløsere og er stolte av å løse vanskelige problemer for våre kunder. Løsningen kan for eksempel omfatte å bygge om kjøretøy på stedet, håndtere og lagre kjøretøy til de er klare til levering, utvikling av skreddersydde løsninger og mye mer.

Design som utgjør en forskjell


Ekte samarbeid. Våre svært erfarne sentrale og lokale utviklingsteam designer løpende nye og innovative produkter. I tillegg samarbeider vi med eksperter på relevante områder for å ivareta sikkerheten og kvaliteten i vårt produktutvalg, som er i konstant utvikling. Med ISO-sertifisering og egen produksjon sikrer vi kvaliteten fra A til Å.
 
Samarbeid med våre kunder
. Til alle våre utviklingsprosjekter oppretter vi samarbeidsgrupper med både kunder og deres sluttbrukere. Dermed får vi direkte tilbakemeldinger fra dem som bruker våre løsninger daglig.  

Digital intelligens. Vi benytter et godt utvalg digitale verktøy for å fullføre våre prosesser, fra utvikling og helt fram til salg. I tillegg til kollisjonstester og tekniske simuleringer tilbyr vi kapitalavkastningsberegninger, en designprogramvare som er skreddersydd for våre løsninger osv.

Vi tar oss av hele logistikken


Skreddersøm som standard.
Vi leverer modulbaserte innredningsløsninger som kan skreddersys fullt ut for å imøtekomme de eksakte behovene til flåten din. Som leverandør av totalløsninger skaffer vi alle tilleggselementer som trengs for å fullføre ombyggingen deres.

Raskt på veien. Med tilstrekkelig lagerbeholdning både på sentrale og lokale lagre kan vi tilby kort behandlingstid for leveranser til vår omfattende kundemasse og ombyggingspartnere.

Fleksible leveranser.
Vi tilbyr fleksible leveringsalternativer for alt fra produkter til kjøretøylogistikk. Vi kan også besørge kompliserte ombygginger via vårt omfattende nettverk av Service Centers.

Leverer kundetilfredshet hver dag


Lett tilgjengelig service. Uansett hvor du er, så står vårt servicenettverk med flere enn 300 partnere i over 50 land klar til å bistå deg. Enten du trenger et basissystem eller fullstendig ombygging, så har vi ekspertisen til å få alt til å gå på skinner. 

Vi hører på deg. Vi gjennomfører jevnlig undersøkelser for å sikre at du som kunde er fornøyd med den servicen vi yter. Tilbakemeldingene danner også grunnlag for løpende forbedringer.

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere