Lett, borefritt og modulært varebil innredning for kommersielle elektriske varebiler.

En teknikk inspirert fra romrakett- og luftfartsindustrien. Modul-System har alltid vært i forkant når det gjelder å utvikle løsninger for fremtiden. Så når det kommer til EV-tilpassede løsninger for installasjon av reoler, er vi allerede i forkant. I 2017 utviklet Modul-System en sterk og pålitelig teknikk der festepunktene som innvendig reol kan festes til limes til kjøretøyets karosseri, i stedet for å bli boret. Limet som Modul-System bruker er den samme høystyrkeformelen som brukes i flyindustrien.

Et konsept som har vist seg å fungere

Modul-Systems teknikk har blitt installert i kjøretøy over hele verden og har gjennomgått en enorm mengde testing for å sikre en sikker og pålitelig installasjon.

Vi tilbyr en rekke skreddersydde reoler, hyller, gulv og foringssett designet spesielt for elektriske varebiler. Hvert sett er utviklet for profesjonell bruk, er fleksibelt og beregnet for en rekke servicebransjer.

 ET KIT

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

 

Se på kit

 

 ET KIT

Ford
E-Transit

 

Se på kit

 

 ET KIT

Maxus

E-Deliver
 

Se på kit

 

Mercedes Sprinter
 ET KIT

Mercedes
E-Sprinter

 

Se på kit

 

Bruk av elektrisk tilleggsutstyr uten å gå på bekostning av kjøretøyets rekkevidde

Alle de ekstra elektriske forbrukerne som lys, varsellys, omformere osv. bør kobles til et hjelpebatteri og ikke 12V kjøretøyets chassisbatteri, slik at det ikke påvirker kjøretøyets evne til å fungere normalt eller redusere rekkevidden.

Ved å installere en EV DC–DC-lader i e-kjøretøyet ditt vil du ha en kobling mellom 12V kjøretøychassisbatteriet og hjelpebatteriet slik at du umiddelbart kan lade hjelpebatteriet mens kjøretøyets batterier lades via OEM-landforsyningskabelen, starter dagen din med full kapasitet. Modul-Systems unike kontroll- og telematikksystem, Modul-Connect™ lar deg trådløst kontrollere alt ditt elektriske tilleggsutstyr, inkludert DC–DC-laderen, slik at du har kontroll over når den skal være i bruk.

Batterilader DC-DC

Modul-System tilbyr EV DC–DC-ladere i både 30 amp og 60 amp for litium-, bly- og AGM-batterier.

En DC–DC-lader fungerer som en kobling mellom 12V kjøretøychassisbatteriet og hjelpebatteriet, noe som muliggjør umiddelbar ladning av hjelpebatteriet mens kjøretøyets batterier lades via OEM-landforsyningskabelen.

SE PRODUKT

EV varmeapparat

For et bærekraftig e-kjøretøy er en EV-varmer et must.

Modul-Systems egenproduserte varmeovner har en kapasitet på 600W, noe som muliggjør et varmt kjøretøy selv i de kaldere månedene. Når sommeren kommer, vil varmeren fungere som en vifte som tillater en sirkulert strøm av frisk luft i varebilen.

SE PRODUKT

M-C Control Box Kit

Dette settet inneholder alle nødvendige deler for å komme i gang med Modul-Connect™.

Modul-Connect™ lar deg trådløst overvåke og kontrollere kjøretøyets elektriske ekstrautstyr. Slå på og av arbeidslysene, overvåk kjøretøyets klima, planlegg varmeren, hold oversikt over kjøretøyets vekt og mye mer.

SE PRODUKT

Få mest mulig ut av din elektriske kommersielle varebil, installer Modul-Systems lette reoler og el-tilpassede elektriske komponenter. For en miljøvennlig løsning som vil spare deg for både penger og miljøet.

Samarbeide for å redusere karbondioksidutslipp

Vår forpliktelse til bærekraft påvirker alle trinn i arbeidsprosessen vår, fra konseptet, til testing, produksjon og montering helt til deg, sluttbrukeren.

"Ifølge vår livssyklusanalyse er vårt største bidrag til miljøet at vi jobber med de letteste materialene som er tilgjengelige. Dette begrenser påvirkningen våre løsninger har på miljøet så mye som mulig gjennom kjøretøyets levetid."

David Mickelson, administrerende direktør i Modul-System.

LES MER

Modul-Connect

Koble deg til og nå dine bærekrafts mål. Modul-Connect™ er her for å fremtidssikre flåten din.

Forbedre rekkevidden, forleng levetiden til varebilen din, forkort bremselengden og forbedre førersikkerheten med vårt veiesystem.

Få sanntidstilgang til kjøretøyets ruter, vekt, batteri, verktøy, posisjon, klima og mye mer. Dette vil til syvende og sist hjelpe deg med å optimalisere rutene, bidra til å opprettholde riktig temperatur for å forhindre at sensitive varer går til spille.

Installer Modul-Connect™ i dag for en bærekraftig fremtid for din e-kjøretøyflåte.

 

les mer

Fant du ikke et passende kit for dine behov? Ingen grunn til bekymring, bare ta kontakt med teamet vårt og vi er sikre på at vi kan skreddersy en perfekt løsning.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere