MODUL-CONNECT

Gå til produkter »

Modul-Connect gir liv til bilparker. En kraftig kontrollboks i hvert kjøretøy sørger for funksjonalitet som gir merverdi, og gir både sjåføren og støtteteam tilgang til sanntidsdata. Smarttelefonen revolusjonerte måten mennesker kobler seg til på. Nå er Modul-Connect i ferd med å gi den samme friheten innenfor flåtestyring av kjøretøy.

LES MER

Modul-Connect er et innovativt kablings- og kontrollsystem som lar deg styre alle elektriske hjelpeenheter i kjøretøyet. Det er ekstremt allsidig og tåler stor belastning.

Systemet er utviklet for lette nyttekjøretøy, av Modul-System i samarbeid med spesialister innen bilbransjen, elektronikk og programvare. Produktet er utviklet og produsert i Sverige, og det består av komponenter av høy kvalitet. Derfor kan vi trygt gi 3 års garanti.

Modul-Connect er helt uavhengig av det originale elektriske systemet og all annen elektronikk i bilen. Systemet er grundig testet og både E- og CE-merket.

 

PLANLEGG MED PRESISJON

Du kan skaffe deg verdifull innsikt ved å overvåke flåten din. Ved å optimalisere rutene kan du spare både kilometer og verdifull tid. I Modul-Connect-nettportalen visualiseres alle kjøretøyene dine med nøyaktig posisjon og kjørt rute, batterinivå og lastvekt fra vektsystemet. For kjøretøy med sensorer installert vil du kunne følge statistikken og hvis vektsystemet varsler får du melding om det. Alle data lagres, og du kan enkelt analysere historiske verdier. I tillegg kan du lage forskjellige typer rapporter, som kan eksporteres til andre formater og deles for videre analyser for å optimalisere virksomheten. Basert på lokale forskrifter og retningslinjer er det også mulig å angi hvilke data som skal være synlige for hver enkelt bruker.

Ved hjelp av kjørejournaltjenesten kan nøyaktige rapporter genereres fra systemet. Du vil kunne se alle ruter, kjørte kilometer og bompengepasseringer. Sjåføren kan kategorisere reisen som forretningsmessig eller privat med mobiltelefonen. De kompilerte dataene kan eksporteres til Excel og brukes som grunnlag når du lager den månedlige skatterapporten til økonomiavdelingen.

Ved hjelp av kjøreatferdstjenesten er det mulig å avdekke akselerasjon, kraftig nedbremsing og ubalanserte svinger. I tillegg til trafikksikkerhetsaspektet kan denne informasjonen brukes til å minimere drivstofforbruk og utslipp og forlenge levetiden til kjøretøyets dekk, bremser osv.

 

LAST NED MODUL-CONNECT-APPEN

   

LES MINDRE

KJØREJOURNAL  

Alle kjøretøydata er samlet i den digitale og auto genererte kjørejournalen, noe som reduserer administrasjon og letter en eventuell avgift. Kjørejournal registrerer all informasjon som kreves for skatteformål.

LES MER

Spar tid og penger 
Å fylle ut en kjøredagbok manuelt er tidkrevende, lett å glemme og er ærlig talt ikke så morsomt. Med Modul-Connects kjørejournal får du all kjøredata fra kjøretøyene dine automatisk generert og lastet opp til skyen. Dermed er dagene med å legge inn data manuelt borte. I tillegg får du som flåteansvarlig en bedre forståelse av hvordan kjøretøyene dine faktisk brukes.  

Last ned komplette kjørejournaler 
I slutten av måneden logger du deg på Kundeportalen og laster ned en komplett kjørejournal. I rapporten finner du avstand, adresse, tidspunkt og formålet med hver reise, alt du trenger for den månedlige beskatningen.  

Følg med i appen  
II telefonappen kan hver sjåfør se sine egne ruter og sette en tidsplan for automatisk å kategorisere reiser som "Privat" eller "Bedrift" eller kategorisere dem manuelt. Det kan være vanskelig å huske formålet med hver tur på slutten av måneden. Derfor har vi lagt til en kommentarseksjon der du enkelt kan legge inn formålet med hver rute.  

Optimaliser ruter 
I kundeportalen blir rutene til hvert kjøretøy i flåten din visualisert på et kart. Se hvor de er i sanntid eller gå tilbake i kalenderen og analyser historiske ruter. Dette kan være et nyttig verktøy for å finne ineffektive ruter og planlegge om for en mer effektiv flåte.  

LAST NED MODUL-CONNECT-APPEN

   

LES MINDRE

INTEGRERT VEKTSYSTEM

Gå til produkter »

Når det integrerte vektsystemet er installert, kan sjåføren vise vekten på for- og bakaksel og kjøretøyets totalvekt. Det monteres sensorer på bilens hjuloppheng, og kontrollenheten beregner den faktiske belastningen basert på data fra sensorene.

LES MER

FORHINDRE OVERVEKT

Sliter du med at kjøretøyene har for høy vekt? Det integrerte vektsystemet for kjøretøy overvåker kjøretøyets vekt i sanntid. Vekten vises på et displaybryterpanel, en mobiltelefon eller et nettbrett og presenteres i relasjon med nyttelasten.

Systemet får dataene sine fra sensorer installert på bilens hjuloppheng, og gjør det mulig for sjåføren å overvåke fremre og bakre akseltrykk og totalvekten til bilen. Systemet er svært presist med en nøyaktighet på +/- 2,5 % når nær maksimal nyttelast.

Displaybryterpanelet, med en OLED-skjerm i høy kvalitet, er konstruert for å passe inn i førerhuset på kjøretøyet. Bakgrunnsbelyste brytere gjør det enkelt for sjåføren å se hvilket tilbehør som er slått på. En mobiltelefon eller et nettbrett (iOS/Android) kan brukes i kombinasjon med, eller istedenfor, displaybryteren. Modul-Connect-appen, med brukervennlig grafikk, varsler sjåføren når kjøretøyet nærmer seg maksimal last.

Med et Modul-Connect PRO-system installert er det mulig å overvåke vekten til hvert enkelt kjøretøy i nettportalen til Modul-Connect. Den delen av ruten der et kjøretøy har for høy vekt, vil bli vist i rødt på kartet. En rapport med historiske varselmeldinger per dag og rute kan enkelt genereres.

 

LES MINDRE

Kundeportal

Modul-Connect-portalen er det perfekte verktøyet for flåteforvaltere som ønsker å holde flåtene i gang så effektivt som mulig. Portalen samler alle modulene dine, gir sanntidsdata og historiske rapporter, og setter alt du trenger på ett sted.

LES MER

Alle dataene dine på ett sted 
Modul-Connect-kundeportalen lar deg spore alle kjøretøyene i flåten din nøyaktig. Du kan enkelt hente informasjon om kjøretøyets nøyaktige posisjon og hvor langt det har kjørt, samt batteristatus og kjøretøyvekt.

Ved å spore bilparken din digitalt kan du få verdifull innsikt som hjelper deg med å optimalisere rutene dine effektivt, og spare verdifull kjørelengde og tid.

Hvis kjøretøyene dine er utstyrt med sensorer, kan du motta sanntidsadvarsler hver gang et varsel utløses og enkelt se en historikk over alle alarmer, sensorvarsler og kjøretøyvekt

Rapportering
Alle data lagres, slik at du enkelt kan analysere historiske verdier. En lang rekke forskjellige rapporter kan lages basert på dataene du trenger. Rapporter kan eksporteres til forskjellige formater og deles for videre analyse for å identifisere effektivitetsbesparelser og potensielle områder for forretningsutvikling.

LES MINDRE

Asset Tracker

Er du lei av å erstatte glemt verktøy? Ved å montere Asset Trackers på verdifullt og forretningskritisk utstyr, kan du sikre at ingenting blir etterlatt. Flere Asset Tracker kan kobles til et kjøretøy og/eller telefon, og du blir varslet hver gang en Asset Tracker er utenfor rekkevidde.

LES MER

Utviklet for tøffe miljøer

Asset Trackers er utviklet for tøffe miljøer. Hver asset tracker er liten, vanntett, støtbestandig og vibrasjonsbestandig, slik at den kan festes til praktisk talt alt utstyr. Det langvarige innebygde batteriet har en levetid på ca 5 år.

 

Spor verktøyene dine i portalen

I kundeportalen kan du se posisjonen til flåtens verktøy i sanntid på et kart. Når et verktøy er glemt, vises det i rødt på kartet, og du kan enkelt se verktøyets siste posisjon. Gjennom dette kan du som flåteansvarlig se om det er en sjåfør i nærheten som kan gå og hente verktøyet.

Se den siste plasseringen av flåtens eiendeler og se når og hvor de er glemt. Kundeportalen er også et nyttig verktøy for å holde oversikt over årlig verktøyvedlikehold hvor du kan få en fullstendig oppsummering av tidsplanen og sikre at verktøyene er i god stand.

LES MINDRE

Passive Infrared (PIR) Sensors

With one or more PIR sensor installed in your vehicle, you can leave the lighting on only when it actually needs to be. or why not let them warn you when there is unauthorized movement.

LES MER

Motion controlled lights

Working with both interior lighting and exterior work lights, you can use motion sensors to detect when a vehicle's lighting needs to be on. With PIR, lights never need to be used unnecessarily saving money when lights are not needed but making sure your team can work effectively when they are.

Burglar alarm

When movement is detected outside working hours, you can set the motion sensors to turn on the lighting and scare away intruders. At the same time, a warning is sent to the driver and fleet commander who can track the vehicle’s position in either the Portal or the phone app.

LES MINDRE

KLIMA SENSOR

 Hvis du sender temperatursensitive produkter, lar temperatur- og fuktighetssensorer deg nøyaktig overvåke klimaet i kjøretøyet og motta varsler hvis temperaturen blir for varm eller for kald.

LES MER

Sanntidsovervåking

Med vår temperatur- og fuktighetssensor kan du overvåke temperatur og fuktighet i sanntid. Verdiene vises på et bryterpanel med display, mobiltelefon eller nettbrett.

 

Portalrapporter

I kundeportalen kan du se temperatur- og fuktighetsstatus for alle kjøretøy i flåten din og se og laste ned historikk over avstander når temperatur- og fuktighetssensoren viste verdier som var utenfor ønsket område. For ikke å risikere at dine temperaturfølsomme varer blir dårlige, sendes en push-melding direkte til deg som sjåfør for å kunne hindre ødeleggelse.

Overvåk temperaturen og fuktigheten til hele flåten og motta umiddelbare varsler hvis verdiene har overskredet eller falt under de angitte grensene, noe som gir mulighet for raske handlinger.

Alle data lagres, slik at du kan gå tilbake og verifisere temperatur- og fuktighetsverdiene når anledningen oppstår.

LES MINDRE

Strømomformere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved å bruke en strømomformer er det mulig å drive 230V utstyr fra bilbatteriet. Vi tilbyr et utvalg av ren sinus DC-AC-invertere av høy kvalitet. Alle omformere har alarm for lavt batterinivå for å forhindre total utladning av batteriet og overbelastning og avstengning ved for høy temperatur for å beskytte inverteren og innredningen.

Batteriladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved bruk av batterilader sikrer du at hjelpebatteriet alltid er riktig ladet. Vi installerer både DC-DC- og AC-DC-ladere. Modul-Systems batteriladere er kompatible med alle lette nyttekjøretøy, inkludert kjøretøy med intelligente dynamoer, regenerativ bremseteknologi og start/stopp-funksjonalitet.

Varmeapparater

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeapparat sørger for at bilen er varm, selv om utetemperaturen er lav. Vi tilbyr både vann- og luftvarmere. Vannvarmerne forvarmer motoren/førerhuset mens luftvarmene er egnet for oppvarming av lasterommet/førerhuset.

Gå til produkter »

Lys og varsellys

Utvendig lys

Utvendige lys gjør bilen synlig på eller langs veien. Vår utvendige belysning inkluderer varsellys, strobelys, arbeidslys og lysbjelker. Varsellys, strobelys og lysbjelker oppfyller R65-forskriftene og har forskjellige blinkemønstre for å dekke alle behov.

Innvendige lys

God belysning i bilen vil bidra til økt arbeidseffektivitet og høyere sikkerhetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av lyskilder av høy kvalitet, blant annet lys til hyller, arbeidsbenklys, skuff-/hyllelys og arbeidslys i forskjellige versjoner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System tilbyr et bredt utvalg av elektrisk tilbehør, som for eksempel ryggekameraer og alarmer, håndvaskanordninger, sensorer, kjøresperrer, stikkontakter osv. Hvis du ikke finner det tilbehøret du leter etter på nettstedet, vennligst kontakt ditt nærmeste servicesenter . 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere