BILINNREDNINGSSYSTEMER FOR SERVICEBILER

Modul-System

MODUL-SYSTEM

Vi kan bygge om din tomme varebil til en fullt fungerende servicebil med våre modulbaserte bilinnredningssystemer og hyllesystemer. Vi tilbyr en komplett ombyggingstjeneste som i tillegg til uunnværlig varebilinnredning kan omfatte modulbasert gulv og kledning, elektrisk anlegg, tilbehør, bilgrafikk og dekor.

Vi tilpasser innredningsløsninger til et bredt spekter av varebiler og nyttekjøretøy inkludert små og middelsstore varebiler og pickuper. Uansett hvilken bransje du opererer i eller hva du kjører, har vi et innredningssystem som passer til din bedrift, enten det gjelder en enkelt varebil eller en bilflåte.

 

FORDELER

  • Modulbaserte innredningssystemer med kort monteringstid.
  • Lav vekt i innredningen gir økt lastekapasitet eller lavere drivstofforbruk.
  • Bra for miljøet: Lavere drivstoffkostnader gir lavere CO2.
  • Større fleksibilitet for daglig virksomhet med tilpassede oppbevaringsløsninger i varebilen.
  • Utvidet funksjonalitet med tilbehør som skaper et mer effektivt arbeidsområde.
  • Robuste, slitesterke og kollisjonssikre ombygginger med ny innredning.
  • Montering uten boring beskytter bilens restverdi.

    “Modul-System offer customised van storage solutions,
     because your mobility matters”

     David Mickelson, CEO, IAA 2016

tilpass et sett til din varebil

TILPASS ET SETT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyr et utvalg av forhåndsdesignede sett som er skreddersydd for hver bil.
Velg bilen nedenfor for å se de ulike løsningene.

 

Dobbeltgulv

Gå til produkter »

Dobbeltgulvløsninger blir stadig mer populære for lette nyttekjøretøy i det mindre segmentet. Dette er fordi de utnytter lasterommet maksimalt.

LES MER

Ekstra lange skuffer beregnet på tung og uhåndterlig last installeres under dobbeltgulvet. Hver skuff har en lastekapasitet på 80 kg, alternativt 100 kg hvis en gummiert forsterkningsplate brukes. Skuffene kan trekkes ut til rundt 80 prosent av lengden og kulelagerløsningen gjør dem både stabile og enkel å betjene. Smart tilbehør bidrar til økt funksjonalitet.

Dobbeltgulvet installeres over skuffene. For den beste mulige kombinasjonen av lett vekt og styrke, produseres gulvene av et sandwichmateriale med aluminium på over- og undersiden. Kantstriper i aluminium er inkludert for en flott finish.

Dobbeltgulvet har integrerte lasteskinner som kan brukes til innfesting av reoler eller for å sikre last. Modul-System tilbyr stroppefester som er svært solide og lett å flytte.

MAKSIMAL UTNYTTELSE AV LASTEROMMET

En dobbeltgulvløsning gir maksimal utnyttelse av lasterommet. Tung og uhåndterlig last plasseres i de lange skuffene under dobbeltgulvet og er enkelt tilgjengelig fra utsiden av kjøretøyet. Plassen over dobbeltgulvet er tilgjengelig for verktøy og annet utstyr. Det er også mulig å installere bilreoler over dobbeltgulvet for å utnytte lasterommet best mulig.

KOLLISJONSSIKKERT

Av sikkerhetsårsaker oppbevares tunge og uhåndterlige gjenstander i lange skuffer under dobbeltgulvet. Hver skuff er utstyrt med en CRP (Crash Restraint Panel) som forhindrer last fra å skli fremover i tilfelle en ulykke.

Når dobbeltgulvløsningen monteres i kjøretøyet, gjøres det med sikkerhet i tankene. Skuffene monteres med en viss avstand mellom produkter for å skape innebygde deformasjonssoner, som forhindrer dem i å skyves inn i skilleveggen i tilfelle påkjørsel bakfra.

Som et alternativ tilbyr vi en kollisjonssikkerhetspartisjon som monteres tett på skilleveggen og forsterker den. I tilfelle påkjørsel bakfra absorberer den belastningen fra dobbeltgulvløsningen for ytterligere beskyttelse av fører og passasjer.

 

LES MINDRE

Innredningstilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System-tilbehør er innovative produkter som er lagd spesielt for bruk i sortimentet til Modul-System. Ved å bruke tilbehør til Modul-System kan du øke funksjonaliteten i innredningssystemet og effektivisere arbeidsrommet ditt ytterligere.

Lett og robust

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System har svært god erfaring med å produsere lettvektsinnredninger av stål. Vi var først i bransjen til å bruke høyfast stål (HSS) og senere ultrahøylegert stål (UHSS) i våre produkter. Ved å bruke dette høyteknologiske materialet har vi kunnet redusere vekten av produktene våre ytterligere, samtidig som løsningene fortsatt er ekstremt solide og kollisjonssikre.

Lavere vekt på innredningen gir mange fordeler, blant annet økt lastekapasitet, lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivåer. 

LES MER

Når stål er lettere enn aluminum og plast

Sliter du med nyttelasten? Har du vurdert å bytte til et annet materiale for å redusere vekten av innredningen? I så fall bør du tenke om igjen.

Vi har gjennomført en direkte sammenlikning mellom den nåværende innredningen fra Modul-System og hva tilsvarende moduler ville ha veid hvis de var blitt produsert av et annet materiale. Uforminsket lasteevne var en forutsetning.

Konklusjonen ble at systemet ville veie omtrent det samme hvis det var lagd av aluminum, og det ville være betraktelig tyngre hvis det var lagd av plast/kompositt eller ulegert stål.

 

  Modul-System Aluminum Plast/kompositt Høylegert stål Ulegert stål
Vekt 78 kg 79 kg 83 kg 104 kg 116 kg
Diff. (kg)   +1 kg +5 kg +26 kg +38 kg
Diff. (%)   +1 %  +6 % +25 % +33 %

 

LES MINDRE

UHSS – det ultimate materialet til bilinnredning

GÅ TIL PRODUKTER »

Det er mange ulike stålkvaliteter med ulike egenskaper på markedet i dag. Hvilket stål som er optimalt, avhenger hva produktet skal brukes til og hvilke egenskaper det skal ha.

Modul-Systems ultrahøylegerte stål (UHSS) er fire ganger så sterkt som ulegert stål. Den ekstreme styrken muliggjør konstruksjoner av vesentlig tynnere stålplater, hvilket gir lettere produkter. 

LES MER

Det er imidlertid ikke så enkelt å konstruere i ultralegert stål som det kan høres. For å få god stivhet med et tynnere stål, kreves det normalt en endring av formen.

Hyllene fra Modul-System, for eksempel, har en roll-formet kant som motvirker nedbøying. Denne patentanmeldte konstruksjonen muliggjør en vektreduksjon med inntil 40 % sammenliknet med tilsvarende hylle av ulegert stål.

 

Materialsammenlikning

Sliter du med nyttelasten? Har du vurdert å bytte til et annet materiale for å redusere vekten av innredningen? I så fall bør du tenke om igjen.

Vi har gjennomført en direkte sammenlikning mellom den nåværende innredningen fra Modul-System og hva tilsvarende moduler ville ha veid hvis de var blitt produsert av et annet materiale. Uforminsket lasteevne var en forutsetning.

Konklusjonen ble at systemet ville veie omtrent det samme hvis det var lagd av aluminium, og det ville være betraktelig tyngre hvis det var lagd av plast/kompositt eller ulegert stål.

 

  Aluminium Ulegert stål HSS UHSS
Densitet  2.7 kg/dm3 7.8 kg/dm3 7.8 kg/dm3  7.8 kg/dm3
Styrke 70-150 MPa 200 MPa 350-500 MPa 700 -1100 MPa
E-modul  70 GPa  210 GPa 210 GPa 210 GPa
         
Relativ densitet 1 3 3 3
Relativ styrke 1 1,5-2 3-4 4-6
Relativ E-modul 1 3 3 3
Relativ slagfasthet 1 2 2,5 3

 

Alt stål, uansett styrke, har identisk densitet og E-modul. Det innebærer at produkter med samme størrelse og form – uansett ståltype – veier like mye og får like stor nedbøying under belastning. Det som skiller dem fra hverandre er styrken, der et ultrahøyfast stål kan bære inntil 6 ganger så mye last som et tilsvarende produkt av aluminium.

 

LES MINDRE

velg kjøretøyet ditt


Velg ditt bilmerke under, for å se våre ferdig tilpassede løsninger av innredning, gulv og vegg kledning.

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere