GULV- OG VEGGKLEDNINGER - NÅR ALT KLIKKER PÅ PLASS

Modul-Floor

MODUL-FLOOR

Vi revolusjonerer varebilgulv og monteringen av disse ved å introdusere et robust lettvektsalternativ for ombygginger av varebiler. Vår raske og sikre montering i servicebiler skyldes den intelligente utformingen av de modulbaserte gulvene og kledningene, som monteres uten boring. Produktene monteres med lim med høy vedheft, som er sterkere enn muttere og bolter. Dette betyr også at det ikke kreves boring i karosseriet, noe som eliminerer risikoen for rust. Dette nye gulv-, veggklednings- og monteringssystemet for nyttekjøretøy er en ekte innovasjon - noe som fremgår av våre mer enn ti ansøkte patenter.

FORDELER

  • Montering av gulv- og veggkledning uten boring beskytter bilens restverdi.
  • Lette produkter øker nyttelasten eller reduserer utslippene.
  • Robuste, sklisikre gulvsystemer med høy slagfasthet for langvarig bruk.
  • Profiler muliggjør rask og sikker montering og gir fleksible muligheter for beskyttelse av lasten.

Varebilgulv

GÅ TIL PRODUKTER »

I mange år har klikkgulv vært brukt i boliger og kontorer. Ved å innføre konseptet i nyttekjøretøy har vi foredlet det for å imøtekomme våre kunders krav til funksjonalitet, robusthet og lav vekt på gulvet. Gulvflaten er laget av en sklisikker aluminiumsplate, noe som bidrar til et sikrere arbeidsmiljø. Systemet er like egnet til varebiler med kun gulv- og veggkledninger, som for tradisjonelle servicebiler eller gods-/fraktbiler.

LES MER

BEVARER RESTVERDIEN

Tiden da man måtte bore gjennom bilen, er forbi. Våre nye gulv og skinner monteres med lim med høy vedheft og uten boring, noe som gir mer robustmontering enn med muttere og bolter og beskytter bilens restverdi.

 

ØKER NYTTELASTEN

Du kan kalle det ekte teamarbeid: Forskjellige materialer som jobber sammen i en unik sandwichkonstruksjon skaper et ergonomisk, lett og robust system. Den lavere vekten øker bilens nyttelast, alternativt gir den lavere drivstofforbruk og utslipp.

 

REDUSER KOSTNADERNE

Leveringskostnader for gulv- og veggkledning kan være nesten like høy som prisen på selve produktene. Fordi vi leverer moduler som er designet for å passe til europaller, er transportkostnadene betydelig redusert.

 

FORENKLER MONTERINGEN

Modulbaserte klikkgulv sammenføyes ved hjelp av not-og-fjær-metoden. Ved å bruke mindre, mer håndterbare moduler i stedet for ett stort element, oppnår man bedre ergonomi og mer effektiv håndtering av materiale i verkstedet. Gulvet har integrerte skinner for rask og sikker montering av innredningssystemer og annet tilbehør. Skinnefeste betyr at innredningssystemet lett kan demonteres og installeres etter behov.

LES MINDRE

Dobbeltgulv

Gå til produkter »

Dobbeltgulvløsninger blir stadig mer populære for lette nyttekjøretøy i det mindre segmentet. Dette er fordi de utnytter lasterommet maksimalt.

LES MER

Ekstra lange skuffer beregnet på tung og uhåndterlig last installeres under dobbeltgulvet. Hver skuff har en lastekapasitet på 80 kg, alternativt 100 kg hvis en gummiert forsterkningsplate brukes. Skuffene kan trekkes ut til rundt 80 prosent av lengden og kulelagerløsningen gjør dem både stabile og enkel å betjene. Smart tilbehør bidrar til økt funksjonalitet.

Dobbeltgulvet installeres over skuffene. For den beste mulige kombinasjonen av lett vekt og styrke, produseres gulvene av et sandwichmateriale med aluminium på over- og undersiden. Kantstriper i aluminium er inkludert for en flott finish.

Dobbeltgulvet har integrerte lasteskinner som kan brukes til innfesting av reoler eller for å sikre last. Modul-System tilbyr stroppefester som er svært solide og lett å flytte.

MAKSIMAL UTNYTTELSE AV LASTEROMMET

En dobbeltgulvløsning gir maksimal utnyttelse av lasterommet. Tung og uhåndterlig last plasseres i de lange skuffene under dobbeltgulvet og er enkelt tilgjengelig fra utsiden av kjøretøyet. Plassen over dobbeltgulvet er tilgjengelig for verktøy og annet utstyr. Det er også mulig å installere bilreoler over dobbeltgulvet for å utnytte lasterommet best mulig.

KOLLISJONSSIKKERT

Av sikkerhetsårsaker oppbevares tunge og uhåndterlige gjenstander i lange skuffer under dobbeltgulvet. Hver skuff er utstyrt med en CRP (Crash Restraint Panel) som forhindrer last fra å skli fremover i tilfelle en ulykke.

Når dobbeltgulvløsningen monteres i kjøretøyet, gjøres det med sikkerhet i tankene. Skuffene monteres med en viss avstand mellom produkter for å skape innebygde deformasjonssoner, som forhindrer dem i å skyves inn i skilleveggen i tilfelle påkjørsel bakfra.

Som et alternativ tilbyr vi en kollisjonssikkerhetspartisjon som monteres tett på skilleveggen og forsterker den. I tilfelle påkjørsel bakfra absorberer den belastningen fra dobbeltgulvløsningen for ytterligere beskyttelse av fører og passasjer.

LES MINDRE

Varebilkledning

GÅ TIL PRODUKTER »

Vegg- og takkledninger som monteres uten boring gir et lyst og behagelig arbeidsmiljø, og alle materialene som brukes, kan lett tørkes rene. De lette varebilkledningene er forhåndskuttet for rask og enkel montering.

LES MER

ØKT HOLDBARHET

Våre varebilkledninger reduserer slitasje på interiøret og forlenger brukstiden samtidig som de bidrar til å bevare bilens restverdi.

 

PROFESJONELL UTFØRELSE

Tak- og veggbekledning gir et møblert og polert utseende på bilen, slik at den tar seg like godt ut på innsiden som fra utsiden.

 

KLEDNING SOM MONTERES UTEN BORING

På samme måte som med gulv, monteres vegg- og takkledning ved hjelp av et lim med høy vedheft, og det kreves derfor ingen boring i bilen.

LES MINDRE

Veggskinner

GÅ TIL PRODUKTER »

Montert på bilens vegger, og i taket om nødvendig, gjør skinnene det enklere å installere innredningssystemer og annet tilbehør. Disse veggskinnene sikrer at det modulbaserte innredningssystemet lett kan demonteres og installeres ved behov.

LES MER

REDUSERT MONTERINGSTID

Den intelligente designen i alle elementene reduserer den samlede monteringstiden, siden innredningssystemet raskt festes i veggskinner.

 

INNEBYGD SIKKERHET

Brakettene har en innebygd støtdempende funksjon som maksimerer sikkerheten.

 

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Brakettene er modulbasert for å passe perfekt til alle installasjoner.

LES MINDRE

Gulvtilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-Floor-tilbehør er unike og innovative produkter som er laget spesielt for bruk i sortimentet til Modul-Floor. Ved å legge til tilbehør som øyekroker, surrekroker og lasteskinner, kan du utvide funksjonaliteten ved ombyggingen for å gjøre arbeidsområdet enda mer effektivt.

tilpass et sett til din varebil

TILPASS ET SETT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyr et utvalg av forhåndsdesignede sett som er skreddersydd for hver bil.
Velg bilen nedenfor for å se de ulike løsningene.

 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere