MODUL-SYSTEM – Bærekraft er kjernen i det vi gjør

Vår forpliktelse til bærekraft påvirker alle trinn i arbeidsprosessen vår, fra konseptet, til testing, produksjon og montering helt til deg, sluttbrukeren. Les videre for mer informasjon.

Samarbeide for å redusere karbondioksidutslipp

 

Ultrasterkt stål

Stål er kjernen i de bærekraftige utstyrsløsningene hos Modul-System. Det er det mest resirkulerte materialet over hele verden og det materialet som kan resirkuleres flest ganger, samtidig som det beholder egenskapene. Vårt ultrahøystyrkestål gir utrolig lette produkter, som bidrar til å minimere vekten på kjøretøyet, og bidrar til redusert drivstofforbruk og lavere karbondioksidutslipp.

"Ifølge vår livssyklusanalyse er vårt største bidrag til miljøet at vi jobber med de letteste materialene som er tilgjengelige. Dette begrenser påvirkningen våre løsninger har på miljøet så mye som mulig gjennom kjøretøyets levetid." 

David Mickelson, administrerende direktør i Modul-System.

Utstyr for elektriske kjøretøy

Lav vekt er enda viktigere i elektriske kjøretøy, for batterilevetiden, og den totale kjørelengden forlenges når kjøretøyets vekt reduseres. Vårt mål er å produsere og utvikle produkter som bidrar til en mer bærekraftig livsstil og vi investerer i produkter som gjør at våre kunder kan redusere klimapåvirkningen. Vi er stolte over å ha utviklet utstyr som også egner seg for elektriske kjøretøy, da våre løsninger kan installeres uten å bore i kjøretøyets karosseri, noe som også hjelper kjøretøyet til å beholde sin verdi.

Det meste av stålet som brukes i produksjonen av utstyret vårt er produsert av SSAB, som er industriledere når det gjelder reduksjon av karbondioksidutslipp per tonn råjern produsert. SSAB har som mål å være den første produsenten som produserer fossilfritt stål, en utvikling vi vil være glade for å se i fremtidige Modul-System-produkter.

Investering i fremtiden

Når du ønsker å investere i moderne, bærekraftige kjøretøyløsninger, vil Modul-System være med deg i alle ledd, hjelpe deg med å analysere dine behov og skape den perfekte skreddersydde løsningen for deg. Utstyret vårt gjennomgår strenge kvalitetskontrolltester, så din bedrift vil dra nytte av slitesterkt og langvarig utstyr. Vårt utstyr kan også overføres mellom kjøretøy om behovet oppstår. Med Modul-System gjør du en investering i fremtiden, både for virksomheten din og miljøet.

 

Bærekraftige og langvarige relasjoner

 

Bygget på et stabilt fundament

Modul-System jobber for å bygge varige relasjoner med våre kunder, forretningspartnere og leverandører. Vårt mål er å skape et trygt og stabilt grunnlag for selskapets vekst og langsiktige suksess. Vi er forpliktet til å opprettholde et godt arbeidsmiljø som lar våre ansatte trives og vokse. Vi er stolte over at bedriftskulturen vår har resultert i at vi holder lenge på våre ansatte og erfarne teammedlemmer. Dette gjør at våre kunder blir godt ivaretatt av ansatte som kjenner deres behov godt. Mange av våre kunder har hatt den samme kontakten i selskapet i over et tiår, det kaller vi bærekraftig!

 

En historie med innovasjon

Vi er stolte av å være det selskapet med lengst fartstid i vår bransje, etter å ha vært i virksomhet i over 50 år. I 2022 vil Modul-System feirer 20 år som en del av Lifco-gruppen! Vår lange reise har gitt oss en utmerket forståelse av hva kundene våre ser etter, og erfaring med å vite hvilke materialer som vil gi de beste resultatene. 50 år senere driver Modul-System fortsatt innovasjon og finner kreative løsninger for kundenes behov. Som sanne pionerer utforsker vi alltid nye ideer og utvikler forbedrede resultater.

 

Bærekraftig arbeidsmiljø

 Vi ønsker å skape det beste arbeidsmiljøet for alle. Dette er grunnen til at Modul-System utvikler produkter som gir et trygt og høykvalitetsmiljø for våre kunder. For eksempel har vårt Modul-Floor et overflatesjikt av aluminium med høy friksjon som reduserer faren for å skli og letter rengjøringen. Skuffehåndtakene våre er ergonomisk utformet, og skuffene kan trekkes helt ut. Vi leverer belysning både på innsiden og utsiden av kjøretøyet, noe som gir et sikkert og effektivt arbeidsmiljø. Våre surringsøyer lar deg sikre tung last, reduserer risikoen for personskade og bidrar til å unngå skade på utstyr.

 

Smarte løsninger som bidrar til å redusere utslipp, gir økt økonomisk bærekraft 

 

Jevne innovasjonsprosesser

Å redusere kostnader og samtidig opprettholde en høy standard, krever et solid fundament. Våre langvarige relasjoner med samarbeidspartnere har tillatt oss å utvikle kostnadseffektiv produksjon, kombinert med en jevn innovasjonsprosess. Vårt fokus på trivsel og skolering av ansatte har gjort oss i stand til å bygge et erfarent team med god innsikt i bransjen, noe som hjelper oss å utvikle en effektiv arbeidsflyt. Vår vedvarende vekst har også ført til at vi har skapt mange nye arbeidsplasser, spesielt i vårt raskt voksende digitale tjenesteområde.

 

Bærekraftig produktutvikling

Modul-System har investert betydelige ressurser i produktutvikling, og vi jobber hardt med å forbedre eksisterende systemer og utvikle nye løsninger som forbereder våre kunder for fremtiden. Vi jobber for å finne smarte løsninger som gagner våre kunder og planeten ved å redusere vår negative miljøpåvirkning. 

For ti år siden begynte Modul-System å holde de fleste av møtene våre digitalt, og denne fremtidsrettede ideen resulterte raskt i besparelser i både tid og utslipp, noe som ga teamet vårt muligheten til å bruke mer tid på å jobbe med systemer og løsninger som gir virkelige fordeler for våre kunder.

 

Vi brenner for å finne smarte løsninger, og vi ser frem til å dele våre fremtidige innovasjoner med deg.

Les mer

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere