TAKSTATIV, TAKBØYLER OG TILBEHØR TIL VAREBILER

La oss bære din last

TAKSTATIV OG UTSTYR SATT I SYSTEM

Ved å lagre større og klumpete objekter på taket, vil du kunne frigjøre masse plass i varerommet.

Vi tilbyr solide og sterke takstativ for de fleste varebiler på markedet. Kollisjonstestet og designet for å tåle bilenes oppgitte taklast, og disse er noe av det beste markedet har å tilby.

Fordeler

  • Solide takstativ som er designet for å tåle bilene oppgitte taklast
  • Krasjtestet i 20G (ECE R17 norm)
  • Aerodynamisk design for redusert vindstøy og forbruk
  • Integrerte M8 T-spor for enkel montering av alt vårt tilbehør
  • Braketter tilpasset bilens originale innfesting, for mindre korrodering og opprettholdelse av bilens annenhåndsverdi.

TAKSTATIV / TAKBØYLER

Gå til produkter »

Lette og robuste takskinnesett med aluminiumskinner. Takskinnenes aerodynamiske design reduserer støy og bidrar til drivstoffeffektivitet.

For å gjøre vekten optimal er skinnene laget av høyfast aluminium. Alle braketter er laget av pulverlakkert rustfritt stål, og sluttdetaljer som f.eks. endedeksler er av plast. Takskinnenenes integrerte T-spor (M8) kan brukes for rask og enkel montering av lysbraketter, laststoppere, surringspunkter og annet tilbehør.

Kjøretøyets opprinnelige festepunkter brukes til monteringen, noe som eliminerer risikoen for korrosjon og sikrer kjøretøyets restverdi. Takskinnene er konstruert for å tåle kjøretøyets angitte takbelastning. 

RØRBEHOLDER

Gå til produkter »

Lett og robust rørbeholder i høyfast aluminium. For å gjøre lasting og lossing enklere kan røbeholderen åpnes fra begge ender. Rørbeholderen er rask og enkel å montere i T-sporet til takskinnene fra Modul-System. For å hindre riper i artiklene som transporteres, er det mulig å montere lette fôringer.

TILBEHØR TIL TAKSTATIV

Gå til produkter »

Vi har et stort utvalg av tilbehør til våre takstativ. En bakmontert rulle vil assistere både av/på-lasting, samtidig som den beskytter bakre del av taket, sidestoppere vil holde lasten trygt på plass og lastekroker gir gode forankringsmuligheter.

UTVENDIG LYS

Gå til produkter »

Vi har et bredt sortiment av lys, som kan monteres rett i taket eller på takstativene. Alle våre arbeidslys og varsellys, er designet for utendørs bruk.

De patentanmeldte takstativ lysene installeres i enden av bøylen, og gir en dobbel effekt: De lyser opp rundt bilen med det hvite lyset og gir en 360 graders dekning med varsellyset. De tilfredsstiller EN55025, R10 og R65 kravene og har også forskjellig blinkemønster for å dekke flere behov.

tilpass et sett til din varebil

TILPASS ET SETT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyr et utvalg av forhåndsdesignede sett som er skreddersydd for hver bil.
Velg bilen nedenfor for å se de ulike løsningene.

 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere