SERVICE CENTERS

Vi tilpasser bilen slik du ønsker den

De tre magiske spørsmålene

Når du henvender deg til et Modul-Systems Service Center får du støtte hele veien – fra tom varebil til et komplett servicekjøretøy. For å gjøre det enkelt for deg, følger vi en klart definert prosess med fokus på tre spørsmål:

1. Hvem er du?
2. Hva trenger du?
3. Når vil du at alt skal være klart til bruk?

Det er egentlig det hele. Og det er det som er magisk.

Nedenfor kan du lese mer om hvert steg i prosessen – hva det innebærer og hvordan du tjener på det. Men den beste måten å bli kjent med oss på, er ved å avlegge oss et besøk. Med mer enn 100 lokaliseringer verden over er du aldri langt unna et Modul-Service Service Center.

View Modul-System on a larger map

1. Hvem er du?

Snekker, elektriker, rørlegger, teleinstallatør – det spiller ingen rolle hva du arbeider med. Så lenge vi vet hva slags bil og hvilke behov du har, så kan vi gi et tilbud på en komplett ombygging.

Ulike yrker har ulike behov. En elektriker trenger hyller til rør og oppbevaringsrom til kabler og verktøy, mens en rørlegger trenger skuffer til ulike koblingsdeler. Og hvis du sammenlikner én snekkers behov med en annens, vil du trolig oppdage at de ikke er like.

Det er derfor vi begynner med å spørre om hva du jobber med, hvordan arbeidsdagen din ser ut og hva slags bil du kjører. Dette gir oss et godt designutgangspunkt for din servicebil.

Vi har nødvendig verktøy for å visualisere din nye servicebil i 3D, og du får en detaljert spesifikasjon inklusive kostnadsoverslag. Vi kan også hjelpe deg å beregne kapitalavkastningen det nye utstyret gir.

tilpass et sett til din varebil

2. Hva trenger du?

Vi gir deg et stort utvalg av produkter å velge blant, og veileder deg hele veien fram til en kombinasjon som dekker dine spesifikke behov.

Grunnlaget for utstyret ditt er selvfølgelig selve innredningssystemet. Vi tilbyr både ferdige og skreddersydde løsninger – noen mer tradisjonelle, andre virkelig eksklusive.

Gulv, veggkledning og delevegg er andre viktige deler av servicebilen din. Ikke bare fordi de får bilen til å se bedre ut, men også fordi de bidrar til en tryggere montering. Inn- og utvendig belysning inngår også i det grunnleggende utvalget.

Dessuten er det hundrevis av tilbehør å velge mellom – alt fra masser og skillevegger til skrustikker og takbøyler. Vi tar oss også av spesielle behov som f.eks. å utstyre bilen med dekorering.

3. Når vil du at alt skal være klart til bruk?

Si fra når du vil være i gang, så lover vi å være klare. Du får bilen din på avtalt dato, med riktig utstyr som er montert på en sikker måte.

Vi monterer innredninger i servicebiler hver arbeidsdag, året rundt. Derfor tør vi å love deg en garantert leveringsdato – vi vet hva som kreves for å montere utstyret, og vi vet hvor viktig det er for deg å få kjøretøyet ditt i tide.

Det er like viktig at monteringen holder høy kvalitet. Våre montører er sertifisert og følger alltid detaljerte anvisninger. Du kan få innredningssystemet karosserimontert eller profilmontert.

Du får tre års garanti på monteringen. Skulle det oppstå det minste problem, er det vår høyeste prioritet å sørge for at du blir fullstendig fornøyd.

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere