Din leverandør av totalløsninger

 

Som kunde hos Modul-System kan du være sikker på at du har gjort et klokt valg. Vi har nærmere 50 års erfaring fra bransjen og arbeider kontinuerlig for å ligge i front når det gjelder utvikling av kvalitetsprodukter.

Men erfaring alene er ikke nok. Evnen til å tenke fremover og det å ta seg tid til å forstå hver enkelt kundes behov er like viktig. Det er vårt mål å være en leverandør av totalløsninger, et firma du kan stole på når du forvalter flåten deres.

Skreddersydd er standard

GÅ TIL PRODUKTER »

Våre innredningsløsninger er modulbaserte og dermed ekstremt fleksible. Du kan lage en fullstendig skreddersydd løsning basert på standardprodukter, og det unike, patenterte T-sporet fungerer som et grensesnitt mot andre moduler.

Alle produktene er konstruert for å tåle de kreftene som de utsettes for i bilen under kjøring, noe som normalt innebærer en sikkerhetsfaktor på 3 sammenliknet med en stillestående bil.

Produktene har gjennomgått grundige tester med hensyn til lastekapasitet og kollisjonsstyrke, og de oppfyller dessuten kravene i den europeiske standarden TÜV. Dimensjoner og valg av materialer er valgt for å maksimere produktenes lastekapasitet og samtidig oppfylle kravene til lavt drivstofforbruk og liten miljøbelastning

 

Økt nyttelast eller reduserte kostnader

GÅ TIL PRODUKTER »

Økt nyttelast og en robust løsning. Dette er to faktorer kundene våre ofte nevner når vi diskuterer deres generelle forventninger til en ombygging. Modul-Systems innredningsløsninger er lagd av ultrahøylegert stål, noe som gjør dem både lette og solide. Det er av avgjørende betydning for oss å redusere den samlede vekten når vi bygger et kjøretøy. Les videre for å se hvorfor.

LES MER

For deg som vil øke omsetningen


Antall biler i flåten: 400
Potensiell omsetningsøkning: 22 millioner kroner per år

Virksomheter som vil øke sin omsetning, må fokusere på verdiskapende aktiviteter. Reiser for å hente materialer og utstyr hører ikke hjemme i den kategorien. Med en redusert innredningsvekt er det mulig å laste mer i bilen, og tiden som frigjøres kan i stedet omgjøres til debiterbar tid.

Dersom en flåte med 400 servicekjøretøyer, takket være den økte lastekapasiteten, kan debitere for ytterligere 20 minutter per bil og dag, innebærer det med en timedebitering på 750 kr en potensiell omsetningsøkning på 22 millioner kroner per år*.  

* Eksempelet er basert på 220 arbeidsdager per år.

 

For deg som vil senke kostnadene


Antall biler i flåten: 400
Mulige kostnadsbesparelser: Nærmere 500 000 NOK i løpet av 3 år

Det er ikke alle som behøver å utnytte den økte lastekapasiteten som en lettere innredning medfører. Da er det i stedet penger å tjene på reduserte drivstoffkostnader.

For en flåte der den gjennomsnittlige innredningsvekten senkes med 44 kg (fra 144 kg til 100 kg), men drivstofforbruket reduseres med 0,1 liter/100 km*. Hvis hver bil i gjennomsnitt kjører 35 000 km pr år, flåten består av 400 biler og drivstoffet koster 15 kr/liter, kan virksomheten spare en halv million over en treårsperiode.

* I eksempelet forutsettes det at kjøretøyet fullastet forbruker 9,4 liter/100 km. Videre antas det at drivstofforbruket reduseres med 0,18 liter/100 km per 100 kg vektreduksjon. Kilde: www.worldautosteel.org/projects/determination-of-weight-elasticity/  

For deg som verner om miljøet


Antall biler i flåten: 400
Potensielt reduserte CO2-utslipp: 87 tonn over en treårsperiode

Reduserte drivstoffkostnader er ikke den eneste fordelen en redusert totalvekt på bilen medfører. Den reduserte vekten innebærer også reduserte karbondioksidutslipp. 

For eksempelet over, der innredningsvekten reduseres med 44 kg og hver bil i gjennomsnitt kjører 3 500 mil per år, reduserer karbondioksidutslippene med inntil 87 tonn over en treårsperiode.

* I eksempelet forutsettes det at kjøretøyet fullastet forbruker 9,4 liter/100 km. Videre antas det at 1 liter drivstoff tilsvarer utslipp av 26,2 kg karbondioksid. Kilde: www.fleetnews.co.uk/costs/carbon-footprint-calculator/

LES MINDRE

FLÅTEFORVALTNING - Vi hjelper virksomheten deres videre


Vi tilbyr total koordinasjon. Vi tar ansvar for hele ombyggingsprosessen, inklusive den daglige kontrakthåndteringen, slik at du kan fokusere på deres kjernevirksomhet.

Drevet av livsløpskostnader. Vi tar sikte på å redusere livsløpskostnadene for flåten deres. Takket være lettvektsprodukter økes nyttelasten, og systemets slitestyrke gjør at det tåler lengre leasingkontrakter. Vi tilbyr trygt langtidsgaranti på våre kvalitetsprodukter. Ta kontakt med en av våre selgere dersom du ønsker en kapitalavkastningsberegning.

Stol på oss. Vi definerer oss som problemløsere og er stolte av å løse vanskelige problemer for våre kunder. Løsningen kan for eksempel omfatte å bygge om kjøretøy på stedet, håndtere og lagre kjøretøy til de er klare til levering, utvikling av skreddersydde løsninger og mye mer.

Design som utgjør en forskjell


Ekte samarbeid. Våre svært erfarne sentrale og lokale utviklingsteam designer løpende nye og innovative produkter. I tillegg samarbeider vi med eksperter på relevante områder for å ivareta sikkerheten og kvaliteten i vårt produktutvalg, som er i konstant utvikling. Med ISO-sertifisering og egen produksjon sikrer vi kvaliteten fra A til Å.
 
Samarbeid med våre kunder
. Til alle våre utviklingsprosjekter oppretter vi samarbeidsgrupper med både kunder og deres sluttbrukere. Dermed får vi direkte tilbakemeldinger fra dem som bruker våre løsninger daglig.  

Digital intelligens. Vi benytter et godt utvalg digitale verktøy for å fullføre våre prosesser, fra utvikling og helt fram til salg. I tillegg til kollisjonstester og tekniske simuleringer tilbyr vi kapitalavkastningsberegninger, en designprogramvare som er skreddersydd for våre løsninger osv.

Vi tar oss av hele logistikken


Skreddersøm som standard.
Vi leverer modulbaserte innredningsløsninger som kan skreddersys fullt ut for å imøtekomme de eksakte behovene til flåten din. Som leverandør av totalløsninger skaffer vi alle tilleggselementer som trengs for å fullføre ombyggingen deres.

Raskt på veien. Med tilstrekkelig lagerbeholdning både på sentrale og lokale lagre kan vi tilby kort behandlingstid for leveranser til vår omfattende kundemasse og ombyggingspartnere.

Fleksible leveranser.
Vi tilbyr fleksible leveringsalternativer for alt fra produkter til kjøretøylogistikk. Vi kan også besørge kompliserte ombygginger via vårt omfattende nettverk av Service Centers.

Leverer kundetilfredshet hver dag


Lett tilgjengelig service. Uansett hvor du er, så står vårt servicenettverk med flere enn 300 partnere i over 50 land klar til å bistå deg. Enten du trenger et basissystem eller fullstendig ombygging, så har vi ekspertisen til å få alt til å gå på skinner. 

Vi hører på deg. Vi gjennomfører jevnlig undersøkelser for å sikre at du som kunde er fornøyd med den servicen vi yter. Tilbakemeldingene danner også grunnlag for løpende forbedringer.

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere