EN ENKEL LØSNING PÅ DET ELEKTRISKE ANLEGGET

Modul-Connect

Modul-Connect

Det elektriske anlegget er en viktig del av servicebilen. Vårt erfarne tekniske team hjelper deg med å designe et skreddersydd system som passer til nettopp dine behov. Vi monterer alt fra enkle lys eller strømuttak opp til 230V-systemer.

Med vårt modulbaserte, digitale lednings- og styringssystem - Modul-Connect - får du et fleksibelt og lett elektrisk system med integrert batterivakt og sikring. Alle produkter i plug-and-play-systemet styres av brytere.

 

FORDELER

  • Rask og sikker kabling med vårt innovative plug-and-play-system Modul-Connect.
  • Robuste og slitesterke lys med alle relevante sertifiseringer.
  • Ren sinus-invertere i høy kvalitet og med alarm for lavt batterinivå, overbelastning og utkobling ved for høy temperatur.
  • Batteriladere som vil lade ekstrabatteriet raskt, og som fungerer med biler med «intelligent ladning».

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Med Modul-Connect får du sving på bilens elektriske anlegg. Takket være plug-and-play-funksjonaliteten kan systemet installeres raskt og trygt uten behov for erfarne elektrikere eller komplisert programmering.

LES MER

Modul-Connect er et moduloppbygd, digitalt lednings- og styringssystem for lette nyttekjøretøy. Ved hjelp av et unikt digitalt signal som styrer alle elektriske komponenter som er koblet til systemet, kan flere produkter få strøm og kobles inn/ut med én enkelt kabel, og med ekstrem pålitelighet.

Fordi systemet er modulbasert, kan det skreddersys for å passe alle behov. Modulariteten gjør det også ekstremt fleksibelt og enkelt å tilpasse dersom kravene endres.

Modul-Connect har innebygd batterivakt som beskytter bilens startegenskaper. Det er også ekstremt motstandsdyktig mot støv og vann (IP67). I tillegg har det elektronisk sikring for å hindre at tilbehør ødelegges ved kortslutning. Ettersom det er en frittstående løsning som ikke er koblet til bilens CAN-bus system, vil det ikke bli påvirket av for eksempel programvareoppdateringer fra bilprodusenten.

I tillegg har det lav vekt. For kunder som har mange elektriske komponenter i sine kjøretøyer, kan Modul-Connect tilby en betydelig vektreduksjon.

LES MINDRE

Strømomformere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved å bruke en strømomformer er det mulig å drive 230V utstyr fra bilbatteriet. Vi tilbyr et utvalg av ren sinus DC-AC-invertere av høy kvalitet. Alle omformere har alarm for lavt batterinivå for å forhindre total utladning av batteriet og overbelastning og avstengning ved for høy temperatur for å beskytte inverteren og innredningen.

Batteriladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved bruk av batterilader sikrer du at hjelpebatteriet alltid er riktig ladet. Vi installerer både DC-DC- og AC-DC-ladere. Modul-Systems batteriladere er kompatible med alle lette nyttekjøretøy, inkludert kjøretøy med intelligente dynamoer, regenerativ bremseteknologi og start/stopp-funksjonalitet.

Varmeapparater

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeapparat sørger for at bilen er varm, selv om utetemperaturen er lav. Vi tilbyr både vann- og luftvarmere. Vannvarmerne forvarmer motoren/førerhuset mens luftvarmene er egnet for oppvarming av lasterommet/førerhuset.

Utvendig lys

GÅ TIL PRODUKTER »

Utvendige lys gjør bilen synlig på eller langs veien. Vår utvendige belysning inkluderer varsellys, strobelys, arbeidslys og lysbjelker. Varsellys, strobelys og lysbjelker oppfyller R65-forskriftene og har forskjellige blinkemønstre for å dekke alle behov.

Innvendige lys

GÅ TIL PRODUKTER »

God belysning i bilen vil bidra til økt arbeidseffektivitet og høyere sikkerhetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av lyskilder av høy kvalitet, blant annet lys til hyller, arbeidsbenklys, skuff-/hyllelys og arbeidslys i forskjellige versjoner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System tilbyr et bredt utvalg av elektrisk tilbehør, som for eksempel ryggekameraer og alarmer, håndvaskanordninger, sensorer, kjøresperrer, stikkontakter osv. Hvis du ikke finner det tilbehøret du leter etter på nettstedet, vennligst kontakt ditt nærmeste servicesenter . 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere