EN ENKEL LØSNING PÅ DET ELEKTRISKE ANLEGGET

Modul-Connect

MODUL-CONNECT

Modul-Connect er en unik og robust plattform for alle digitale og elektriske enheter i nyttekjøretøy. Systemet er raskt og enkelt å installere. Det er uavhengig av det originale elektriske systemet og all annen elektronikk i bilen og gir derfor maksimal pålitelighet.

Modul-Connect består av en allsidig kontrollboks med høykapasitetsutganger, som alle har individuelle innstillinger for batterivakt og/eller tidsur. I tillegg har den innganger som kan brukes for å bytte fra signaler og kontrollere utganger. Tre CAN-kanaler gir mulighet for direkte integrasjon med kjøretøyet eller andre systemer ved behov. Bluetooth-kommunikasjon muliggjør trådløse brytere med en rekkevidde opptil 100 m. De elektriske produktene kan administreres ved hjelp av Modul-Connect-appen fra en telefon eller et nettbrett (iOS eller Android), en batteridrevet fjernkontroll eller strømbrytere med eller uten skjerm.

Systemet er ekstremt intelligent og gir mulighet for avansert programmering. Det kan for eksempel slå av arbeidslysene når du slipper håndbremsen. Ved hjelp av et veiesystem kan sjåføren varsles når kjøretøyet har for høy vekt.

En PIR-sensor kan registrere bevegelse og for eksempel slå på belysningen, og temperatur- og fuktighetssensoren kan utløse en alarm eller et varsel på mobilenheten din. Eiendelssporere vil varsle sjåføren hvis utstyr er utenfor rekkevidde når han forlater et arbeidssted.

MODUL-CONNECT PRO 

Modul-Connect PRO kan gjøre alle de tingene Modul-Connect-systemet kan. I tillegg kan du overvåke og administrere bilparken.

Modul-Connect PRO-systemet er utstyrt med et SIM-kort og sender alle data til skyen for visualisering i nettportalen. Tilgang til portalen kan gis på alle nivåer, for eksempel etter land, region eller avdeling.

I portalen vises alle kjøretøy i en liste og på et kart der du kan følge deres gjeldende posisjon, rute, batterinivå og, hvis et vektsystem er installert, deres gjeldende vekt. Hvis systemet registrerer en sensorverdi utenfor tillatte område, vises en advarsel på kartet.

Alle data lagres, og ved hjelp av kalenderfunksjonen kan du enkelt se gjennom tidligere ruter, kjøremønstre og advarsler.

Med kjørejournaltjenesten genereres rapporter med nøyaktige ruter, kjøremønster og bompengepasseringer. Sjåføren kan kategorisere reisen som forretningsmessig eller privat, noe som er praktisk ved utarbeidelse av den månedlige skatterapporten.

Hvis eiendelsporere er installert, kan ikke bare sjåføren, men også brukere av nettportalen se når eiendeler er utenfor rekkevidde.

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-Connect forenkler elektronikken i kjøretøyet. Systemet kan installeres raskt og trygt, uten behov for erfarne elektrikere eller komplisert programmering.

LES MER

Modul-Connect er et innovativt kablings- og kontrollsystem som lar deg styre alle elektriske hjelpeenheter i kjøretøyet. Det er ekstremt allsidig og tåler stor belastning.

Systemet er utviklet for lette nyttekjøretøy, av Modul-System i samarbeid med spesialister innen bilbransjen, elektronikk og programvare. Produktet er utviklet og produsert i Sverige, og det består av komponenter av høy kvalitet. Derfor kan vi trygt gi 3 års garanti.

Modul-Connect er helt uavhengig av det originale elektriske systemet og all annen elektronikk i bilen. Systemet er grundig testet og både E- og CE-merket.

 

LAST NED MODUL-CONNECT-APPEN

   

LES MINDRE

MODUL-CONNECT PRO

Gå til produkter »

Modul-Connect PRO gir liv til bilparker. En kraftig kontrollboks i hvert kjøretøy sørger for funksjonalitet som gir merverdi, og gir både sjåføren og støtteteam tilgang til sanntidsdata. Smarttelefonen revolusjonerte måten mennesker kobler seg til på. Nå er Modul-Connect PRO i ferd med å gi den samme friheten innenfor flåtestyring av kjøretøy.

LES MER

PLANLEGG MED PRESISJON

Du kan skaffe deg verdifull innsikt ved å overvåke flåten din. Ved å optimalisere rutene kan du spare både kilometer og verdifull tid. I Modul-Connect-nettportalen visualiseres alle kjøretøyene dine med nøyaktig posisjon og kjørt rute, batterinivå og lastvekt fra vektsystemet. For kjøretøy med sensorer installert vil du kunne følge statistikken og hvis vektsystemet varsler får du melding om det. Alle data lagres, og du kan enkelt analysere historiske verdier. I tillegg kan du lage forskjellige typer rapporter, som kan eksporteres til andre formater og deles for videre analyser for å optimalisere virksomheten. Basert på lokale forskrifter og retningslinjer er det også mulig å angi hvilke data som skal være synlige for hver enkelt bruker.

Ved hjelp av kjørejournaltjenesten kan nøyaktige rapporter genereres fra systemet. Du vil kunne se alle ruter, kjørte kilometer og bompengepasseringer. Sjåføren kan kategorisere reisen som forretningsmessig eller privat med mobiltelefonen. De kompilerte dataene kan eksporteres til Excel og brukes som grunnlag når du lager den månedlige skatterapporten til økonomiavdelingen.

Ved hjelp av kjøreatferdstjenesten er det mulig å avdekke akselerasjon, kraftig nedbremsing og ubalanserte svinger. I tillegg til trafikksikkerhetsaspektet kan denne informasjonen brukes til å minimere drivstofforbruk og utslipp og forlenge levetiden til kjøretøyets dekk, bremser osv.

 

LAST NED MODUL-CONNECT-APPEN

   

LES MINDRE

INTEGRERT VEKTSYSTEM

Gå til produkter »

Når det integrerte vektsystemet er installert, kan sjåføren vise vekten på for- og bakaksel og kjøretøyets totalvekt. Det monteres sensorer på bilens hjuloppheng, og kontrollenheten beregner den faktiske belastningen basert på data fra sensorene.

LES MER

FORHINDRE OVERVEKT

Sliter du med at kjøretøyene har for høy vekt? Det integrerte vektsystemet for kjøretøy overvåker kjøretøyets vekt i sanntid. Vekten vises på et displaybryterpanel, en mobiltelefon eller et nettbrett og presenteres i relasjon med nyttelasten.

Systemet får dataene sine fra sensorer installert på bilens hjuloppheng, og gjør det mulig for sjåføren å overvåke fremre og bakre akseltrykk og totalvekten til bilen. Systemet er svært presist med en nøyaktighet på +/- 2,5 % når nær maksimal nyttelast.

Displaybryterpanelet, med en OLED-skjerm i høy kvalitet, er konstruert for å passe inn i førerhuset på kjøretøyet. Bakgrunnsbelyste brytere gjør det enkelt for sjåføren å se hvilket tilbehør som er slått på. En mobiltelefon eller et nettbrett (iOS/Android) kan brukes i kombinasjon med, eller istedenfor, displaybryteren. Modul-Connect-appen, med brukervennlig grafikk, varsler sjåføren når kjøretøyet nærmer seg maksimal last.

Med et Modul-Connect PRO-system installert er det mulig å overvåke vekten til hvert enkelt kjøretøy i nettportalen til Modul-Connect. Den delen av ruten der et kjøretøy har for høy vekt, vil bli vist i rødt på kartet. En rapport med historiske varselmeldinger per dag og rute kan enkelt genereres.

 

LES MINDRE

Strømomformere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved å bruke en strømomformer er det mulig å drive 230V utstyr fra bilbatteriet. Vi tilbyr et utvalg av ren sinus DC-AC-invertere av høy kvalitet. Alle omformere har alarm for lavt batterinivå for å forhindre total utladning av batteriet og overbelastning og avstengning ved for høy temperatur for å beskytte inverteren og innredningen.

Batteriladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved bruk av batterilader sikrer du at hjelpebatteriet alltid er riktig ladet. Vi installerer både DC-DC- og AC-DC-ladere. Modul-Systems batteriladere er kompatible med alle lette nyttekjøretøy, inkludert kjøretøy med intelligente dynamoer, regenerativ bremseteknologi og start/stopp-funksjonalitet.

Varmeapparater

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeapparat sørger for at bilen er varm, selv om utetemperaturen er lav. Vi tilbyr både vann- og luftvarmere. Vannvarmerne forvarmer motoren/førerhuset mens luftvarmene er egnet for oppvarming av lasterommet/førerhuset.

Gå til produkter »

Lys og varsellys

Utvendig lys

Utvendige lys gjør bilen synlig på eller langs veien. Vår utvendige belysning inkluderer varsellys, strobelys, arbeidslys og lysbjelker. Varsellys, strobelys og lysbjelker oppfyller R65-forskriftene og har forskjellige blinkemønstre for å dekke alle behov.

Innvendige lys

God belysning i bilen vil bidra til økt arbeidseffektivitet og høyere sikkerhetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av lyskilder av høy kvalitet, blant annet lys til hyller, arbeidsbenklys, skuff-/hyllelys og arbeidslys i forskjellige versjoner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System tilbyr et bredt utvalg av elektrisk tilbehør, som for eksempel ryggekameraer og alarmer, håndvaskanordninger, sensorer, kjøresperrer, stikkontakter osv. Hvis du ikke finner det tilbehøret du leter etter på nettstedet, vennligst kontakt ditt nærmeste servicesenter . 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere