EN ENKEL LØSNING PÅ DET ELEKTRISKE ANLEGGET

Modul-Connect

Modul-Connect

Det elektriske anlegget er en viktig del av servicebilen. Vårt erfarne tekniske team hjelper deg med å designe et skreddersydd system som passer til nettopp dine behov. Vi monterer alt fra enkle lys eller strømuttak opp til 230V-systemer.

Med Modul-Connect får du et innovativt og smart elektrisk anlegg med integrert batterivakt og sikringer. Det elektriske tilbehøret som kobles til, styres av trådløse brytere eller Modul-Connect-appen.

 

FORDELER

  • Rask og sikker kabling med vårt innovative system Modul-Connect.
  • Robuste og slitesterke lys med alle relevante sertifiseringer.
  • Ren sinus-invertere i høy kvalitet og med alarm for lavt batterinivå, overbelastning og utkobling ved for høy temperatur.
  • Batteriladere som vil lade ekstrabatteriet raskt, og som fungerer med biler med «intelligent ladning».

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-Connect forenkler elektronikken i kjøretøyet. Systemet kan installeres raskt og trygt, uten behov for erfarne elektrikere eller komplisert programmering.

LES MER

Modul-Connect er et innovativt kablings- og kontrollsystem som lar deg styre alle elektriske hjelpeenheter i kjøretøyet. Det er ekstremt allsidig og tåler stor belastning.

Systemet er utviklet for lette nyttekjøretøy, av Modul-System i samarbeid med spesialister innen bilbransjen, elektronikk og programvare. Produktet er utviklet og produsert i Sverige, og det består av komponenter av høy kvalitet. Derfor kan vi trygt gi 3 års garanti.

Modul-Connect er helt uavhengig av det originale elektriske systemet og all annen elektronikk i bilen. Systemet er grundig testet og både E- og CE-merket.

 

 

INTEGRERT VEKTSYSTEM

Når det integrerte vektsystemet er installert, kan sjåføren vise vekten på for- og bakaksel og kjøretøyets totalvekt.

 

LAST NED MODUL-CONNECT-APPEN

   

LES MINDRE

Strømomformere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved å bruke en strømomformer er det mulig å drive 230V utstyr fra bilbatteriet. Vi tilbyr et utvalg av ren sinus DC-AC-invertere av høy kvalitet. Alle omformere har alarm for lavt batterinivå for å forhindre total utladning av batteriet og overbelastning og avstengning ved for høy temperatur for å beskytte inverteren og innredningen.

Batteriladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved bruk av batterilader sikrer du at hjelpebatteriet alltid er riktig ladet. Vi installerer både DC-DC- og AC-DC-ladere. Modul-Systems batteriladere er kompatible med alle lette nyttekjøretøy, inkludert kjøretøy med intelligente dynamoer, regenerativ bremseteknologi og start/stopp-funksjonalitet.

Varmeapparater

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeapparat sørger for at bilen er varm, selv om utetemperaturen er lav. Vi tilbyr både vann- og luftvarmere. Vannvarmerne forvarmer motoren/førerhuset mens luftvarmene er egnet for oppvarming av lasterommet/førerhuset.

Utvendig lys

GÅ TIL PRODUKTER »

Utvendige lys gjør bilen synlig på eller langs veien. Vår utvendige belysning inkluderer varsellys, strobelys, arbeidslys og lysbjelker. Varsellys, strobelys og lysbjelker oppfyller R65-forskriftene og har forskjellige blinkemønstre for å dekke alle behov.

Innvendige lys

GÅ TIL PRODUKTER »

God belysning i bilen vil bidra til økt arbeidseffektivitet og høyere sikkerhetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av lyskilder av høy kvalitet, blant annet lys til hyller, arbeidsbenklys, skuff-/hyllelys og arbeidslys i forskjellige versjoner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System tilbyr et bredt utvalg av elektrisk tilbehør, som for eksempel ryggekameraer og alarmer, håndvaskanordninger, sensorer, kjøresperrer, stikkontakter osv. Hvis du ikke finner det tilbehøret du leter etter på nettstedet, vennligst kontakt ditt nærmeste servicesenter . 

LA OSS TA EN PRAT

Har du spørsmål, eller ønsker du å sette opp en avtale?
Legg inn opplysningene dine, så kontakter vi deg!

Eller se på vår FAQ side om dine spørsmål allerede er besvart:

Besøk FAQ side her

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere