Modul-System og Toolpack innleder et strategisk samarbeid

-

Toolpack og Modul-System har per dags dato innledet et strategisk samarbeid. Samarbeidet går ut på at Toolpack tar over produksjonen av spesialprodukter for Modul-System og blir ny forhandler av Modul-Systems produkter for det norske markedet. Samtidig fronter Modul-System Toolpacks produkter i Norden, for at vi i fellesskap skal skape et enda sterkere totaltilbud i markedet. 

Om Toolpack 
Toolpack er Norges ledende leverandør av innredning og montering til servicebiler og håndverksbiler. Fra sine lokaler i Drammen gir Toolpack mange av Norges ledende servicebedrifter spesialtilpassede innredningsløsninger. Toolpack produserer sine produkter i Drammen og med nærhet til Drammen bilhavn og trafikknutepunkt gjør dem til en meget smidig og effektiv bedrift. På årsbasis omsetter Toolpack ca. 35 MNOK. 
 
Om Modul-System 
Modul-System er verdens ledende produsent av modulære serviceinnredninger til yrkeskjøretøy, containerverksteder samt fastmonterende verksteder. Modul-System produserer alle sine produkter i Sverige og selger disse til mer enn 50 land. På årsbasis omsetter Modul-System ca. 40 MEUR og inngår i det svenske LIFCO-konsernet. 
 
 

For mer informasjon kontakt: 

John Idar Osberg
+47 91 54 85 22 
jio@toolpack.no

Henrik Persson
+46 705 46 87 08 
henrik.persson@modul-system.com  

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere