Omformere av høy kvalitet

Omformere av høy kvalitet

-

El-opplegget og elektrisk tilbehør er viktige deler i servicebilen. Vårt erfarne tekniske team hjelper deg med å designe et skreddersydd system som passer til nettopp dine behov. Vi bruker alltid produkter av høy kvalitet og er nøye med installeringen for å minimere risikoen for brann eller skade på utstyret.

Det siste tilskuddet til vårt elektriske sortiment er en serie omformere. Vi tilbyr nå versjoner for 1000 W, 2000 W og 3000 W, og senere i vår kommer det også to mindre modeller på 300 W og 600 W.

Ren sinus-omformerne er CE-merket, E-merket og testet for elektromagnetisk kompatibilitet (EMC). De fungerer mellom 10,5 og 15,5 Vdc, og de varsler ved lav batterispenning og slår seg av automatisk for å hindre at batteriet utlades fullstendig. I tillegg har alle omformerne automatisk overspennings /og overtemperatur vern for å sikre at de ikke overopphetes eller utsettes for for høy belastning.

Omformerne er til salgs nå. Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon. Du kan også lese mer om omformerne ved å klikke på lenkene under.

GÅ TIL PRODUKTER »