Revolusjonerende lanseringer på IAA

 Revolusjonerende lanseringer på IAA

-

Modul-System hadde utstilling på IAA, Nyttekjøretøy messe I Hannover, Tyskland, hvor de lanserte flere nye innovative løsninger.

 

 

Fremtidens gulv, kledning og montering- hvor alt bare sier klikk

Vi revolusjonerer produktområdene gulv, kledning og montering, ved å introdusere et robust lettvekts system for trygg og rask innmontering I nyttekjøretøy.

Produktene monteres ved bruk av sterkt lim, ingen hull i karosseriet er nødvendig, hvilket reduserer risikoen for korrosjon og samtidig tar vare på bilens restverdi.


Les produktfoldern »

 

 

Sammenleggbare hyller for godsfrakt industrien

Vi introduserer et utvalg av sammenleggbare /nedfellbare hyller for godsfrakt industrien. En fleksible løsning til bedrifter som trenger gode lagringsmuligheter, men som fra tid til annen har behov for å bruke hele gulvarealet i servicebilene sine.

I tillegg, stilte vi ut en prototype på et «skott» med skyvedør, for rask og enkel tilgang til varerom fra kupe. Dette vil være tilgjengelig fra tidlig 2017. 

 

 

Modul-Connect- bilelektrisk gjort enkelt

Tiden for kompliserte elektriske installasjoner i servicebiler er talte. Med Modul-Connect, systemet hvor flere elektriske produkter kan driftes og opereres via en enkel kabelstokk, er elektrisitet gjort enkel.

Takket være “plug & play” funksjonen, kan systemet installeres raskt og sikkert, uten erfarne elektrikere og komplisert programmering.

 

 

Økt effektivitet med Modul-Fleet

Hver dag møter flåteansvarlige utfordringer, for at dagene skal gjennomføres problemfrie, redusere kostnader og øke effektiviteten. Modul-System’s nye flåtestyrings verktøy, vil hjelpe til å gjennomføre dette.

Modul-Fleet vil hjelpe deg holde dine kunder og ansatte fornøyd, og samtidig øke effektiviteten og lønnsomheten.

 

 

I tillegg, lanserer vi følgende produkter: 
- Et nytt sikkerhetsskap for lagring av verdisaker.
- En lengre utgave av innvendig taklys- nesten 1 m lang og leverer 960lm
- Innvendig taklys med integrert av/på bryter.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere