Lansering av nyskapende ultralett arbeidsbenk

Lansering av nyskapende ultralett arbeidsbenk

-

Vi kan annonsere lanseringen av en ny lett og robust arbeidsbenk for varebiler.

Modul-System begynte kanskje å produsere lettvekts varebilinnredning i 2004, men arbeidet er langt fra over.  Hvert kilo som kan kuttes for innredning i varebiler, gir flere kilo som kan brukes på verktøy og annet utstyr i bilen. Det er et pågående prosjekt.

Den nye lette arbeidsbenken er laget med sandwichkonstruksjon og er ca. 60 % lettere enn et tilsvarende produkt laget i tre. En 1,5 meter lang benk veier nå kun 7 kg, noe som er en reduksjon på 12 kg sammenlignet med den gamle versjonen som veide 19 kg. Kjernen er laget av ekstrudert polystyren (XPS), og overflaten er i glassfiberforsterket polyester.

«Dette sørger for at produktet er ekstremt robust og bestandig mot oljer, kjemikalier og ekstreme temperaturer», sier Thomas Johansson, direktør hos Modul-System.

I tillegg påvirkes ikke arbeidsbenken av fuktighet, som kan føre til at arbeidsbenker i tre deformeres og endrer form.

Arbeidsbenken har kantbeskyttelse i aluminium for ekstra robusthet. Profilen gir den også fint utseende. Kanten av arbeidsbenken har et integrert T-spor som gjør den enklere å montere.

Modul-System har brukt sandwichkonstruksjoner tidligere. For eksempel brukes de i skillevegger og gulvprodukter.

«Den største fordelen med sandwichkonstruksjoner er at du kan lage produkter som er svært robuste, men lette. Det gir deg muligheten til å optimalisere produktegenskapene ved å velge et bestemt materiale», sier Thomas Johansson.

Den nye lette arbeidsbenken er tilgjengelig nå. Ta kontakt med et medlem i teamet vårt for å få mer informasjon og legge inn en bestilling.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere