Bilelektriker eller bilmekaniker til våre Servicesenter i Oslo, Stockholm og Gøteborg

Bilelektriker eller bilmekaniker til våre Servicesenter i Oslo, Stockholm og Gøteborg

-

Modul-System er en av verdens ledende leverandører av bilinnredning og tilbehør til servicebiler. Vi søker etter bilelektriker eller bilmekaniker til våre Servicesenter i Oslo, Stockholm og Gøteborg.

Den generelle utviklingen innen bilindustrien krever i dag en høyere teknisk innsikt enn tidligere. Ikke bare er servicebilene blitt mer teknisk komplekse, men kundens krav om ekstrautstyr er også høyere enn noen gang. Derfor har Modul-System de siste årene utvidet sitt sortiment betraktelig. En ny range kalt Modul-Connect, med bl.a varsellys, omformere, ladere, arbeidslys etc., samt et flåtestyringssystem, Modul-Fleet, er noe av det som er lansert i løpet av det siste året.

Derfor søker vi DEG, en kompetent og ambisiøs bilelektriker eller bilmekaniker til vårt servicesenter i Oslo, Stockholm og Göteborg, som kan øke vår kompetanse ytterligere.  Hvis du liker å jobbe i et profesjonelt miljø med markedets ledende produkter, send oss din søknad. Hos oss i Modul-System får du en trygg arbeidsplass, gode betingelser og en solid arbeidsgiver som tror på fremtiden.

Kontakt Henrik Persson, +46 705 468708 eller, henrik.persson@modul-system.com for mer informasjon.

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere