Jump seat for skillevegg med skyvedør til Transit og Crafter

Jump seat for skillevegg med skyvedør til Transit og Crafter

-

«Jump seat» for skillevegg med skyvedør til Ford Transit og Volkswagen Crafter er nå godkjent. Typegodkjenning kan følgelig leveres fra Modul-System.


JUMP SEAT

Et «jump seat» gir ekstra plass i kabinen når det ikke er i bruk. Setet er posisjonert slik at fører har rask og enkel tilgang til lasteområdet. Setet og nakkestøtte er montert på skilleveggen, hvilket betyr at gulvplassen under setet er ledig. Sete-kittet blir levert komplett med alt som behøves til montering, samtidig som det originale OEM setebeltet kan benyttes.

Setet er testet for å tilfredsstille kravene til ECE R14 og ECE R17 standard. Beltets geometri er testet for å forsikre om at innfesting og funksjonalitet imøtekommer gjeldende lover og regler. Seteryggen og nakkestøtten er produsert for å sikre en korrekt absorbering av krefter ved sammenstøt om nødvendig.

 




SKILLEVEGG MED SKYVEDØR                                                                       

Skilleveggen er produsert av lettvekts materiale og kommer komplett med skyvedør. Skyvedøren gir en rask og enkel tilgang til varerommet fra kabinen. Denne løsningen effektiviserer den operative delen og sparer sjåfør tid ved varelevering. Risikoen for at sjåfør har et uhell ved utstigning av kabinen reduseres betraktelig ved å bruke den innvendige skyvedøren til varerommet. Denne metoden forenkler og sørger for en sikrere levering for sjåfør, da det ikke trengs å ha skyvedør og bakdører åpne unødvendig. I tillegg som en ekstra sikkerhets, er skyvedøren utstyrt med en robust låseslåe.

Våre skillevegger med skyvedør er testet og godkjent etter internasjonale ISO standard. Testen sikrer at vegg og skyvedøren kan absorbere både  høy punktbelastning og generell belastning.




TILGANG
Skyvedøren maksimerer plassen og gjør lasting og levering mer effektiv.




LETTVEKT OG ROBUST
Takket være den unike sandwich konstruksjonen, er skilleveggen både lett i vekt og robust.



INSTALLASJON
Skilleveggen kan bli installert uten forandring i bilens konstruksjon, som reduserer risikoen for rust og korrosjon.




Vi utvider stadig vårt sortiment på skillevegger. Om du ikke finner den modellen du leter etter, vær vennlig å ta kontakt med oss, så vil vi utvikle produktet for å imøtekomme dine behov. See our product range.

For mer produktinformasjon, se vår nye Modul-Express brosjyre.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere