Lett uttrekksgulv designet for tøffe tak!

Lett uttrekksgulv designet for tøffe tak!

-

Modul-Systems nye uttrekksgulv er designet for tøffe tak. Den stabile , uttrekkbare plattformen tåler last opp til 250 kg. Tross økt lastekapasitet har vi, takket være et gjennomtenkt design og smarte materialvalg, lykkes med å redusere vekten med 25%.

Uttrekksgulvet brukes til mange forskjellige formål, og finnes derfor i flere ulike bredder og dybder. De smale uttrekkene monteres ofte slik at de kan dras ut gjennom sidedøren, samtidig som de gir plass til bruker å stige inn i bilen. De bredeste uttrekkene er populære på bl.a pick-up plan. Uttrekket er ergonomisk utformet og det ny-designede håndtaket med trykknapp, innebærer at uttrekket kan åpnes og låses med en hånd. For ekstra sikkerhet, låses den i uttrukket stilling.

Uttrekket er forberedt for montering av lasteplate. Modul-Systems lasteplate er laget i et sandwich materiale med aluminiumstopp, noe som gjør den lett, slitesterk og enkel å holde ren. Lasteplatens integrerte skinner, kan brukes til forankring av innredning eller for surrekroker til lastsikring. For effektiv oppbevaring, kan platen kompletteres med en sarg.

Som de fleste av Modul-Systems produkter er uttrekksgulvet basert på modulmål. Det innebærer at man fint kan montere en skuffeseksjon med perfekt passform, for enkel tilgang til verktøy og utstyr ute i felten.

 

      


Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere