Multi-Box – den smarte flerbruksverktøykassen

Multi-Box – den smarte flerbruksverktøykassen

-

 

Dette er Multi-Box, en robust og ergonomisk verktøykasse og oppbevaringsboks som kan stables. Den leveres med smarttilbehør og er enkel å transportere og ta med seg til alle typer arbeidssteder. Vi har tatt de beste funksjonene fra andre tilgjengelige bokser på markedet og kombinert dem til det vi mener er den smarteste verktøykassen noensinne.

Nye Multi-Box er en praktisk oppbevaringsboks med attraktivt design og smartfunksjonalitet. Den er større enn det gjeldende utvalget av bokser som Modul-System tilbyr for øyeblikket, men som navnet tilsier, er den ekstremt allsidig.

Du kan velge og blande produktene du vil ha og lage en verktøykasse som er perfekt for deg. F.eks. bestemmer du selv om du vil ha lokk eller ikke, og i så tilfelle om du vil ha en tradisjonell eller hengslet versjon.

I tillegg til komponenter som lokk og hengselsett, finnes det et stort utvalg av tilgjengelig tilbehør. Skillevegger kan brukes til å lage mindre seksjoner i hver boks. Plastinnlegg kan brukes separat eller sammen med skilleveggene. Utvalget av tilbehør skal utvides i de kommende månedene.

 

 

Takket være den intelligente designen, kan flere bokser stables oppå hverandre. Innholdet i hver boks er lett tilgjengelig ved å løsne stablingsklemmene. Frontvinduet gjør det enkelt å se hva som er i hver boks uten å åpne dem. 

Multi-Boxes kan integreres i Modul-System-innredning. De kan plasseres direkte i hyllene eller mellom to hyllestøtter på faste eller uttrekkbare hyller.

Når flere bokser er nødvendige for en arbeidsoppgave, kan de stables oppå hverandre og plasseres på en tralle. Systemet er fleksibelt, slik at lokk kan brukes på hver Multi-Box eller kun på én, for eksempel på den øverste boksen.

Trallen er robust, lett og sammenleggbar, og tar opp lite plass i kjøretøyet. Vi tilbyr også en smart festeløsning for trallen i kjøretøyet.

Hvis du vil ha mer informasjon om Multi-Box eller legge inn en bestilling, tar du kontakt med et medlem av teamet vårt for å diskutere behovene dine.

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere