Satser stort på bransjetreff for yrkesbilnæringen

Satser stort på bransjetreff for yrkesbilnæringen

-

Yrkesbilseminaret startet som et lite bransjearrangement med 22 deltakere for fem år siden. Nå håper initiativtaker Trond Gladsø å samle minst 120 deltakere fra yrkesbilnæringen. 

– Arrangementet har blitt større og større år for år, og i høst samler vi bransjefolk fra hele Norden til seminar på Moxy på Hellerudsletta, sier Trond Gladsø til YrkesBil.no.
Han er Brand Director i Modul-System AS, som leverer og monterer innredninger til varebiler.


Tok med seg konseptet

Det var Gladsø som i 2015 startet Yrkesbilseminaret, da han jobbet hos bilinnredningsleverandøren Toolpack AS i Drammen. De arrangerte seminaret i tre år, og Gladsø tok med seg konseptet da Toolpack ble kjøpt opp av Modul-System i mai 2018.
– Yrkesbilseminaret startet som et lite bransjearrangement med 22 deltakere på Holmsbu. Den gang hadde vi med oss LeasePlan, Eberspächer, Renault Norge og GS Group som partnere. I fjor var vi oppe i 14 partnere og utstillere, mens det i år blir rundt 30, forteller Gladsø.
Blant annet opplyser han at de fleste varebilleverandørene skal ha egne stands, i tillegg til leasing- og finansaktører, påbyggere og andre med ulik tilknytning til bransjen for lette nyttekjøretøy. 

Messe og utstilling

Arrangementet som går over to dager – 16.-17. oktober – er en kombinasjon av messe med utstilling, og konferanse med foredrag. Tidligere har det vært arrangert ved Thon Hotell på Gardermoen, mens i år er det flyttet til Moxy i Skedsmo.

Les mer: www.yrkesbil.no/artikkel.php?aid=52099

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere