Totalintegrert taksystem

Totalintegrert taksystem

-

Vi lanserer vårt eget system for takmontert tilbehør.  Sortimentet omfatter takskinner, en rørbeholder og tilbehør. Markedssjef Thomas Johansson i Modul-System sier følgende: “Ettersom vi benytter kjøretøyets eksisterende festepunkter, kan monteringen skje uten å måtte bore hull i taket til kjøretøyet”.

 

 

Som leverandør av totalløsninger har vi tilbudt takmontert tilbehør til kundene i lang tid.

"Forskjellen fra tidligere er at vi nå utvikler og produserer tilbehøret selv, noe som gjør at vi kan garantere produkter av topp kvalitet”, sier Thomas Johansson.

Systemet omfatter takskinner, en låsbar rørbeholder (leveringsklar fra beg. av august) og tilbehør. Takskinnnenes aerodynamiske design reduserer støy og bidrar til drivstoffeffektivitet.

For å gjøre vekten optimal er skinnene laget av høyfast aluminium, og det integrerte T-sporet brukes til å feste braketter, laststoppere, surrepunkter og annet tilbehør. Alle braketter er laget av pulverlakkert galvanisert stål, og sluttdetaljer som f.eks. endedeksler er av plast.

“Målet er å bruke riktig materiale på riktig sted for å optimere vekt, holdbarhet, funksjonalitet og design”, sier Thomas Johansson.

Med egen designavdeling har vi kunnet utvikle et system som passer perfekt til vårt sortiment. For eksempel er alle braketter konstruert slik at de passer til hele serien av lys og varsellykter, noe som gir enklere montering.

Takskinnene er konstruert for å tåle kjøretøyets angitte takbelastning.

"Med det menes alt fra daglig bruk til kreftene som det vil bli utsatt for i en eventuell ulykke. De er selvfølgelig beregnet for å tåle utendørs værforhold og oppfylle alle juridiske krav ", sier Thomas Johansson.

Lav vekt og holdbarhet er selve kjernen i Modul-Systems virksomhet. Våre skinnesystemer er kjent for å tåle tung belastning samtidig som de er blant markedets letteste. Taktilbehørssystemet er konstruert på samme måte.  Ønsker du mer informasjon om vårt nye, integrerte taksystem, kan du kontakte en av våre medarbeidere for å drøfte dine behov.

 

GÅ TIL PRODUKTER »

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere