Modul-System lanserer rørbeholder til integrert taksystem

Modul-System lanserer rørbeholder til integrert taksystem

-

Tidligere i år utviklet vi og lanserte med stolthet vårt eget helintegrerte taksystem. Takstativer og -skinner fra Modul-System kan monteres uten å bore hull i taket på kjøretøyet, ved å bruke varebilens eksisterende festepunkter.

Blant alt tilbehør som finnes til taksystemet, lanserer vi nå en lett og robust rørbeholder i høyfast aluminium. Rørbeholderen beskytter alle typer rør under transport. En perfekt løsning for sikker transport av rør eller egentlig alt som får plass i det 150 mm firkantrøret eller 124 mm røret med rørbeholderfôringen montert.

Modul-Systems rørbeholder finnes i tre forskjellige lengder: -

  • 2,5 m (lastelengde 2,1 m), vekt 12,9 kg
  • 3,5 m (lastelengde 3,1 m), vekt 16,5 kg
  • 4,5 m (lastelengde 4,1 m), vekt 20,1 kg

For enkelhets skyld og for å lette lasting og lossing har rørbeholderen to åpninger og atkomst fra begge ender. For å hindre tyveri leveres lokkene til beholderen komplett med integrert lås, noe som betyr farvel til hengelåser og sørger for at rørene er trygge.

Rørbeholderen er rask og enkel å montere i T-sporet på Modul-Systems takskinner.

For å hindre riper i tingene som transporteres samt for å redusere støy, er det også mulig å få en lett rørfôring til innerveggene i rørbeholderen fra Modul-System, som er enkel å montere. Vi tilbyr fôringer til de to korteste rørbeholderne, og disse kan kjøpes separat.

Ønsker du mer informasjon om det nye, integrerte taksystemet og rørbeholderen, ber vi deg kontakte en av våre medarbeidere for å drøfte dine eksakte behov.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere