Besøk Modul-System under Parcel+Post Expo 2019

Besøk Modul-System under Parcel+Post Expo 2019

-

                 

Verdens ledende internasjonale utstilling og konferanse for post- og pakkebransjen tar turen til Amsterdam fra 30. september til 3. oktober 2019.

Under arrangementet får postvesen, kurerer, netthandelsselskaper, speditører som opererer på tvers av landegrenser og transportselskaper muligheten til å se de nyeste produktene for bransjen. Hvert år besøkes Parcel+Post Expo av mer enn 3000 personer fra mer enn 100 land, og dette er det største globale arrangementet for post-, pakke- og ekspressbransjen.

Fra 1. til 3. oktober kan du besøke Modul-System på stand 535. Vi viser frem vår ultralette vektløsning Modul-Express for post- og pakkekjøretøy. Løsningen består av gulv, kledning, veggskinner, sammenleggbare hyller med nett og skillevegg med skyvedør. I tillegg er det nye systemet for veiing og beskyttelse mot overvekt installert i kjøretøyet.

Gulvet Modul-Floor er et lett sandwichgulv av aluminium med integrerte aluminiumsskinner for stropping. Vektbesparelsen er 15–20 % sammenlignet med tradisjonelt gulv av 12 mm kryssfiner. Gulvet limes fast i kjøretøyet, slik at det ikke oppstår hull som kan føre til korrosjon eller konflikter med batterier i elektriske kjøretøy.

Den lette kledningen er en honeycomb-konstruksjon av polypropylen som er nesten 40 % lettere enn tradisjonell kledning av kryssfiner, og de limte veggskinnene forsterker kjøretøyets karosseri, forbedrer sikkerheten og gjør det mulig å feste sammenleggbare hyller og festepunkter.

Du kan også se nærmere på Modul-Systems patenterte sammenleggbare hyller av ekstremt solid stål. De lette hyllene tåler 120 kg, og de er svært enkle å betjene. Ta også en titt på vår nye nettløsning som sørger for at pakkene ikke faller av hyllene ved hard oppbremsing. Nettene kan enkelt flyttes takket være en modulær klipsfunksjon.

Skilleveggen med skyvedør er basert på en lett sandwichkonstruksjon av aluminium, som er opptil 50 % lettere enn tradisjonelle skillevegger i stål eller aluminium. Døren kan utstyres med vanlig håndtak uten lås, en sylinderlås, en smekklås eller elektrisk lås på forespørsel.

Vi gleder oss til å vise de besøkende det nye vektsystemet som lar sjåføren se totalvekten på kjøretøyet enten på telefonen via Modul-Connect-appen eller på en skjerm i førerhuset.

I tillegg til å kunne oppleve alle innovasjonene og den nye teknologien som tar bransjen et skritt videre, byr konferansen også på eksperter som debatterer og diskuterer de viktigste sakene for fremtiden til den globale post- og pakkebransjen.

Parcel+Post Expo Exhibition arrangeres i hall 8, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam i Nederland, og inngangen er gratis. Med 160 internasjonale utstillere, er dette et inspirerende nettverksarrangement for post-, pakke- og kurerbransjen.

Vi gleder oss til å hilse på deg når du besøker Modul-System på stand 535.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere