I forhold til situasjonen rundt COVID-19

I forhold til situasjonen rundt COVID-19

-

I forhold til situasjonen rundt COVID-19, holder ledelsen i Modul-System seg kontinuerlig oppdatert på status rundt viruset og om det skal iverksettes nye tiltak, for å opprettholde full operasjonell drift for våre kunder.

Som en del av vår beredskapsplan, arbeider vi målrettet for å reduserer brudd i vår “business-as-ussual” strategi og for å forsikre våre kunder om fortsatt god service og fremdrift.

  • Vårt salgsteam er fortsatt operativt og svarer på både e-post og telefon forespørsler,  samt å gi tilbud og tegne konsultasjoner.
  • Vi tilbyr fortsatt tilpassningstjenester og har også plass til et større antall biler.
  • Vår utviklings avdeling jobber utrettelig for å finne nye og innovative løsninger for å dekke kundens stadig voksende behov (f.eks, denne uken slipper vi vår nye Modul-Connect Display Switch)
  • Om du ønsker ytterligere informasjon om noe av innholdet i denne meldingen, vennligst kontakt oss og vi vil gladelig bistå deg.
  • Vær trygg på at alle ansatte her på Modul-System jobber hardt for å opprettholde normal forretningsdrift og vi forplikter oss til å holde dere informert om endringer underveis.

Med vennlig hilsen

Modul-System Norge

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere