Oslo 2020-04-06, oppdatert informasjon fra Modul-System

Oslo 2020-04-06, oppdatert informasjon fra Modul-System

-

Til Modul-System kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Modul-System konsernet følger nøye med på utviklingen og forholder seg løpende til myndighetenes anbefalinger angående spredning av Coronaviruset.

Siden starten av mars, har Modul-System begrenset sine forretningsreiser til et minimum, og kun forretningskritiske reiser får bli gjennomført. Personell som er usikre og føler seg syke, anbefales vennlig om å jobbe hjemme ifra.

Vår prioritet nå, er å levere på den store ordrebanken vi har, samt sikre produksjonen i vår fabrikk og våre verksteder, så langt det lar seg gjøre.

Godstransport fungerer som vanlig, men dette kan fort endre seg.

På fabrikken vår i Mullsjø, Sverige, produserer vi inntil videre som normalt og i våre egne verksteder og hos våre samarbeidspartnere går også produksjonen som vanlig. Skulle dette endre seg, vil vi fortløpende informere både sluttkunder og samarbeidspartnere. Modul-System er takknemlig for et stort og bredt forhandlernett, slik at vi derfor ikke er så avhengig av et eller et mindre antall verksteder.

Vi har også innført en policy hvor vi ikke håndhilser, hverken internt eller eksternt. Ellers så opprettes også tidligere fokus på personlig hygiene på alle avdelinger.

For mer informasjon om hvordan Modul-System håndterer og opptrer i forbindelse med spredning av Coronaviruset, vennligst ta kontakt med henrik.persson@modul-system.com eller via telefon +46 705 468708.

Med vennlig hilsen Modul-System AS

 

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere