Modul-System ekspanderer i Norge og søker flere samarbeidspartnere

Modul-System ekspanderer i Norge og søker flere samarbeidspartnere

-

Modul-System, er en av verdens ledende produsenter av serviceinnredning og tillbehør til varebiler, lette lastbilar, og har vært etablert i Norge i over 40 år. De siste 5 årene har Modul-System hatt egen salgsorganisasjon i Norge samt to egne verksteder, et nord for Oslo på Hellerudsletta, og et i Drammen. I tillegg til egne verksteder har Modul-System også samarbeidspartnere/forhandlere som finnes i de største byene i Norge.

Modul-System har jobbet målrettet og intensivt med utvikling av nye kompletterende produkter i tillegg til bilinnredning, og har idag et bredt sortiment av lettvektsgulv, lettvektskledning, utstyr til budbilar, komplett sortiment av innvendig og utvendigt belysning. Modul-System tilbyr software løsninger som vektsystem og smart apper for styring av funksjoner i servicebilen.

Modul-Systems produkter er ledende med tanke på lav vekt og høy lastekapasitet, og vi tilbyr kunden et ”turn-key solution” sortiment med gode garantier og holdbarhet . Modul-System er et svenskt selskap med produksjon i Jønkøping og korte leveransetider til det norske markedet. Modul-System inngår i det svenske Lifco konsernet, www.lifco.se

For å kunne serve både eksisterende og nye kunder vil vi på Modul-System utvikle vår distribusjon og service i Norge. Derfor søker vi nå flere forhandlere for salg og montering av våre Modul-System produkter.

 

Elektrikerbil på nattjobb, utstyrt med Modul-System innredning.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere