Modul-Connect integrert vektsystem

Modul-Connect integrert vektsystem

-

Det integrerte vekstsystemet monitorerer bilens vekt i sanntid. Vekten vises på displayet, mobiltelefonen eller nettbrettet.

Systemet får data fra sensorer installert på bilens fjæringer, og gir sjåføren mulighet til å følge med på vekt fordelt på fram og bak-aksel, samt totalvekten. Systemet er veldig nøyaktig, med kun +/- 2,5% avvik, innenfor max nyttelast. Hoved styreenheten sender informasjon via Bluetooth® til displayet, mobiltelefon eller nettbrett.

Displayet, med en høy kvalitets OLED skjerm, er designet for å passe inn i bilens kupe. Brytere med baklys gjør det enkelt for sjåfør å se hvilket utstyr som er aktivert. En mobiltelefon (iOs/Android) eller nettbrett (iOs/Android) kan brukes sammen med, eller i stedet for displayet. ModulConnect appen, med brukervennlig utforming, gir sjåfør beskjed når det nærmer seg max nyttelast.

Vektsystemet er en del av ModulConnect, hvilket er en plattform alle våre digitale og elektriske artikler. Den vil kunne drive tilbehør som arbeidslys, strobelys, varsellysbjelker, traffikskilt og omformere (12/230V). Alt kommuniseres via Bluetooth® med god rekkevidde og CAN signaler fra bilen. Enheten er frittstående og vil ikke innvirke på bilens eget el-anlegg. Produktet er CE og E merket, med 3 års garanti.

 

            

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere