Robuste og sikre dobbeltgulvløsninger

Robuste og sikre dobbeltgulvløsninger

-

Nylig har vi sett økende etterspørsel etter dobbeltgulvløsninger i lette nyttekjøretøy. Mange håndverkere velger mindre kjøretøy og ser muligheten til å maksimere utnyttelsen av lasteplassen.

Tung og uhåndterlig last plasseres i de lange skuffene under dobbeltgulvet, slik at plassen oppå gulvet er tilgjengelig for verktøy og annet utstyr. Reoler kan monteres på dobbeltgulvet for å optimalisere plassen ytterligere.     

Over de siste 20 årene har Modul-System jobbet aktivt med kollisjonssikkerhet for lette nyttekjøretøy. I tilfelle kollisjon vil usikret verktøy og utstyr komme i bevegelse og skyves framover mot skilleveggen. Det er derfor viktig å ha så mye last som mulig i reolsystemet. På den annen side, i tilfelle påkjørsel bakfra kan en skuffeseksjon som strekker seg helt til skilleveggen utgjøre en risiko. Skuffeseksjonen vil skyves framover mot skilleveggen, og i verste fall gjennom den.

For å ytterligere forbedre sikkerheten for fører og passasjer, lager vi våre dobbeltgulvløsninger med en innebygd kollisjonssone. I praksis betyr dette at det er plass til å komprimere lasten uten at det skyves inn i skilleveggen eller muligens førerhuset.

I tillegg anbefaler vi vår nye kollisjonssikkerhetspartisjon som styrker skilleveggen og absorberer belastningene fra dobbeltgulvløsningen. Partisjonen er skreddersydd for hver varebilmodell.

 

 

Hvis du vil ha en løsning med ekstra lange skuffer, et dobbeltgulv med integrerte stroppeløsninger, en innebygd kollisjonssone og kollisjonssikkerhetspartisjon for økt sikkerhet, ta kontakt med salgsteamet vårt for mer informasjon.     

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere