Modul-Connect PRO - Administrer bilparken

Modul-Connect PRO - Administrer bilparken

-


De siste 50 årene har vi hele tiden innovert og utviklet ny teknologi for å få varebilen din til å fungere smartere.

Nå går vi inn i neste generasjon flåtestyring med alle fordelene det gir.

Vi introduserer: Modul-Connect PRO


 

NESTE GENERASJON FLÅTESTYRING

Modul-Connect PRO gir liv til bilparker – En kraftig kontrollboks i hvert kjøretøy sørger for funksjonalitet som gir merverdi, og gir både sjåføren og støtteteam tilgang til sanntidsdata.

Smarttelefonen revolusjonerte måten mennesker kobler seg til på. Nå er Modul-Connect PRO i ferd med å gi den samme friheten innenfor flåtestyring av kjøretøy.Modul-Connect PRO kan gjøre alle de tingene Modul-Connect-systemet kan. I tillegg kan du overvåke og administrere bilparken.

Modul-Connect PRO-systemet er utstyrt med et SIM-kort og sender alle data til skyen for visualisering i nettportalen. Tilgang til portalen kan gis på alle nivåer, for eksempel etter land, region eller avdeling.

I portalen vises alle kjøretøy i en liste og på et kart der du kan følge deres gjeldende posisjon, rute, batterinivå og, hvis et vektsystem er installert, deres gjeldende vekt. Hvis systemet registrerer en sensorverdi utenfor tillatte område, vises en advarsel på kartet.

Alle data lagres og ved hjelp av kalenderfunksjonen kan du enkelt se gjennom tidligere ruter, kjøremønstre og advarsler.

Med kjørejournaltjenesten genereres rapporter med nøyaktige ruter, kjøremønster og bompengepasseringer. Sjåføren kan kategorisere reisen som forretningsmessig eller privat, noe som er praktisk ved utarbeidelse av den månedlige skatterapporten.

Hvis eiendelsporere er installert, kan ikke bare sjåføren, men også brukere av nettportalen se når eiendeler er utenfor rekkevidde.

Les mer om Modul-Connect Pro her


 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere