Nye Ekstra Lange Skuffer

Nye Ekstra Lange Skuffer

-

Våre ekstra lange skuffer får en ansiktsløftning. Den nye versjonen har mange fordeler, inkludert:

  • Økt uttrekk. De nye skuffene kan trekkes ut ca. 80%, sammenlignet med de forrige på 70%. Ved å flytte uttrekksstopperen (Buffex) kan skuffene trekkes ut enda mer, men  med redusert lastekapasitet som følge av dette.
  • Forbedret oppfattet kvalitet. De nye kulelagrene er belagt med et plastlagerspor, som i kombinasjon med sin runde form reduserer slitasje og gjør skuffen enkel å trekke ut. Hver skuff har faste kulelager på den ene siden for å styre skuffen, og fleksible lagre på den andre for å ta opp eventuelle toleranser.
  • Mulighet for å laste mer. Hver skuff har en lastekapasitet på 80 kg. Ved hjelp av et gummiert innsatsbrett er det mulig å laste 100 kg i en skuff,
  • Økt sikkerhet. CRP (krasjsikrings panel), som hindrer tung belastning fra å bli drevet fremover i tilfelle en kollisjon, har blitt forsterket og er nå dobbelt så sterk som i den forrige versjonen. Skuffeenhetens rammer har også fått en ekstra forsterknings profil foran, for å kunne takle de ekstra kreftene som påføres på grunn av økt uttrekk.
  • Lengre enheter. De ekstra lange skuffene er tilgjengelige i tre bredder, syv dybder og tre høyder. Nå også tilgjengelig i lengder opp til 2 meter.
  • Enklere installasjon. De nye skuffene er enklere å installere. Også fra nå av, vil det ikke være nødvendig å bruke shims, da de fleksible kulelagrene vil ta opp alle toleranser.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere