Modul-Express, Jump Seat 2022

Modul-Express, Jump Seat 2022

-

I en perfekt verden kunne vi drømme om rolige og trygge gater, hvor trafikkulykker var uhørt. I en perfekt verden ville det ikke være behov for å utføre omfattende tester på kjøretøyets sikkerhet, og bilseter ville kun bli utviklet for farge, form og komfort. I en verden hvor bilulykker skjer, er kravene til kjøretøysikkerhet svært forskjellige. Innenfor vår virkelighet kan sikkerheten til et bilsete fort bli et spørsmål om liv og død.

Etter en enorm mengde spesialisttesting har det nye Modul-System Jump Seat landet. Med både sikkerheten og komforten til passasjerene i tankene, passer dette nye setet godt inn i ethvert moderne nyttekjøretøy.

 

jump seat for commercial van

 

Overflatestoffet består av to typer vinyl for å opprettholde tøffe miljøer og forlenge produktets levetid. Hoveddelen av stolen har en Martindale på 100 000, mens de mer trafikkerte områdene rundt kantene har en Martindale på 300 000. I tillegg er stoffet belagt med Permablok3® og dette skaper en tøff barriere for å beskytte stolen mot bakterier, flekker og generell slitasje. Belegget bidrar til å redusere spredningen av virus som lander på overflaten. For eksempel reduseres tilstedeværelsen av COVID-19 med 90 % innen en time etter kontakt.

For å motstå en brann er det viktig at innvendige materialer i et kjøretøy inneholder spredning av flammer. Derfor er det utført omfattende branntesting på stolen. Komponentene til hoppsetet er testet for å oppfylle brannkravene, FMVSS302. Dette betyr at ved brann brenner ikke et materiale fortere enn 102mm/minutt. Hoppsetet har også gjennomgått en grundig styrketesting, noe som resulterte i at stolen ble godkjent for en belastning på opptil 150 kg. Beltesystemet er verifisert til å oppfylle kravene i ECE R14, og oppfyller sammen med setet kravene i ECE R16. Hoppsetet skal festes til Modul-System-skottet, som oppfyller kravene i SS-ISO 27956:2009.

 

Setet er utviklet for å tilby optimal komfort, samtidig som det gir den fordelaktige foldefunksjonen, der den gassdempende foldemekanismen er kjennetegnet i to posisjoner, noe som betyr at stolen forblir i posisjon, selv ved hard oppbremsing. Setet er utviklet i henhold til Automotive standard og oppfyller alle Automotive krav.

Nakkebeskyttelsen er støpt for ekstra komfort, ved hjelp av materialet EPP (Expanded Polypropylene) og oppfyller forskriftene for ECE-R17 for å tåle kollisjoner med høy belastning. Stolryggen er ergonomisk utformet for å gi tilstrekkelig støtte, ved å bruke et behagelig lag med PUR-skum på en kropp av støttende materialer.

 

 

Bærekraftige valg er gjort gjennom hele designet, inkludert den svært slitesterke vinylen som er produsert i Europa av et karbonnøytralt selskap og oppfyller REACH- og RoHS-kravene. Setetrekket er fullstendig utskiftbart ved langvarig slitasje. Stolens rammeverk er konstruert av høyfast stål, som er et materiale som kan resirkuleres uendelig uten å miste egenskapene. Materialene som brukes gjennom hele produksjonen er valgt for å holde kjøretøyets totalvekt nede, noe som bidrar til lavere CO2-utslipp sammenlignet med tyngre kjøretøysystemer.

 

Jump Seat er for tiden typegodkjent for Ford Transit og er under testing for å bli sertifisert for flere bilmodeller.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere