Fremtidssikre bilparken med Modul-Connect generasjon 4

Fremtidssikre bilparken med Modul-Connect generasjon 4

-

Modul-Connect, generasjon 4 – nå med Bluetooth Mesh for høyteknologisk og fremtidssikker teknologi. Med et mesh-nettverk som kan koble til opptil 32 000 enheter utvider ikke bare rekkevidden, men skaper også nye muligheter for Modul-Connect-plattformen. Sammen med den nye generasjonen 4-boks og de nylig lanserte produktene Climate Sensor, PIR Sensor og Asset Tracker, skapes ny funksjonalitet og bedre ytelse for å optimalisere bilparken.

Med generasjon 4 har hele Modul-Connect-systemet blitt forvandlet til å kommunisere med Bluetooth Mesh for å møte dagens og morgendagens teknologi. Den forbedrede Modul-Connect-plattformen kan nå bygge storskala Bluetooth-nettverk mellom Bluetooth-enheter for å utvikle både raskere og sikrere kommunikasjon. – Å være i forkant av teknologien gjør oss i stand til å tilby en fremtidssikker plattform for kunden, sier Thomas Johansson, Vice President i Modul-System

Generasjon 4 har gjort det mulig for Modul-Connect-enhetene å kommunisere på en raskere, mer stabil og sikrere måte. Kombinasjonen av Generation  4-boksen og Modul-Connects PIR-sensor gir deg kontrollen over belysningsinnstillingene dine og om de slås på som svar på oppdaget bevegelse. Denne funksjonen muliggjør både større bekvemmelighet og en reduksjon i unødvendig strømforbruk. "Akkurat som med vårt modulære innredningssystem, som gjør det enklere for kundene våre å jobbe, gjør vi det samme med bilbelysning, sier Thomas Johansson.

Beskytt transporten og leveringen av lett bedervelige varer med Modul-Connect klimasensor. Med Modul-Connects trådløse klimasensor kan føreren overvåke temperaturen og fuktigheten i kjøretøyets lasteområde via Modul-Connect-appen eller via et displaybryterpanel. Denne sanntidsfunksjonen gir et umiddelbart varsel når temperaturen og/eller fuktigheten overstiger eller faller under dine spesifikke innstillinger, slik at sjåføren kan iverksette tiltak for å løse problemet. – Investering i en klimasensor kan redusere kostnader knyttet til uforutsette hendelser og er en liten investering på sikt, sier Thomas Johansson. 

I Kundeportalen har flåteleder tilgang til full oversikt på tvers av flåten og varsles når det oppstår avvik. I tillegg lagres alle temperatur- og fuktighetsposter fra sensorene og kan enkelt lastes ned, slik at du kan verifisere tilstanden til varene når som helst under transporten. 

Med Modul-Connects Asset Trackers på verdifullt utstyr, blir tap av verktøy en saga blott. Når kjøretøyet forlater arbeidsplassen, overvåker Modul-Connect generasjon 4-boksen rutegiret.  Hvis et verktøy blir utenfor rekkevidde, blir sjåføren umiddelbart varslet via telefonappen eller skjermpanelet. Den nyeste plasseringen av verktøyet vil bli visualisert på et kart, slik at eventuelt feilplassert utstyr raskt kan gjenopprettes. 

" Det ligger mye hardt arbeid og engasjement bak det nye systemet og produktene, derfor er vi ekstra stolte over å kunne lansere Modul-Connect Generation 4. Gjennom oppdaterte og flere nye produkter håper vi at Modul-Connect kan hjelpe flere bedrifter med å effektivisere bilparken, sier Thomas Johansson.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere