Vil skape orden i verktøyhyllene

Vil skape orden i verktøyhyllene

-

Rot i verktøy og materiell er en tidstyv for mange håndverkere, mener eksperter på servicebiler. Nå skal det bli lettere å finne lokal hjelp til å innrede smart.

– Å utstyre en arbeidsbil med oversiktlig, funksjonell og lett innredning gir økt effektivitet og redusert drivstofforbruk. Nå tar vi grep for å gjøre tilgangen til slikt utstyr raskere og enklere over hele landet, sier Tore Ovesen, salgskonsulent i Modul-System AS.

Firmaet har etablert en nasjonal avtale om lokalt salg og montering med kjeden AutoMester, som består av 220 selvstendige verksteder spredt rundt i alle fylker fra nord til sør. Omfanget av samarbeidet avhenger av hvor mange verksteder som takker ja til en slik partneravtale.

Modul-System har sentrallager og monteringsverksted i Drammen, og i underkant av ti filialer ellers i Norge. Nå kan kapasiteten raskt bli vesentlig høyere.

 

Utvider tjenestespekteret

– For oss innebærer denne avtalen en interessant mulighet til å utvide spekteret av tjenester, og komme i kontakt med nye kunder, sier Katrine Køste, kjedeleder i AutoMester.

 Hun er nå i dialog med en rekke lokale medlemsverksteder som har signalisert interesse for å tilby montering og salg av servicebil-innredning, og på den måten også styrke sin posisjon som tilbyder av ordinære service- og reparasjonstjenester.

 – Også for yrkesbiler ser vi en økende andel kjøretøyer med elektrisk drivlinje. Som kjede ligger vi langt fremme på dette området, med et eget kompetansemiljø vi kaller Elbilakademiet. Det gir oss et fortinn også som partner for Modul-System, sier Køste.

 

Stort marked

Det norske markedet for innredning av servicebiler har trolig med god margin passert 500 millioner kroner årlig, anslår Tore Ovesen. Modul-System alene har en årsomsetning på mellom 80 og 90 millioner.

– Større håndverksbedrifter har i stor grad investert i dette. Ikke minst gjelder det rørlegger- og elektrikerfirmaer, som frakter mye materiell og utstyr. Blant disse holder trolig minst tre fjerdedeler av bilparken et profesjonelt nivå på nytteinnredningen.

Små firmaer, og håndverkere som jobber selvstendig, har nok i mindre grad investert i riktig innredning, tror Ovesen.

– Det ligger et potensial i å nå ut til disse, og påvise hvordan moderne løsninger er lønnsomme og tidsbesparende.

 

SKAL INNREDE SERVICEBILER: En ny partneravtale skal gi bedrifter lokal bistand til innredning for transport av verktøy og materiell. (Foto: Modul-System)

 

Kontaktpersoner:

Tore Ovesen, salgskonsulent i Modul-System AS, telefon 901 20 100

Katrine Køste, kjedeleder i AutoMester, telefon 994 82 659

https://www.yrkesbil.no/automester-modul-system-varebilinnredning/automester-kjeden-starter-salg-og-montering-av-varebilinnredninger/4036227?fbclid=IwAR0FVEzqaX7LLhVN5KM5rJzhidqi5NzraCL2JPmZle0PY3uHzYSqvbFKwsc

 

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere