Area Sales Manager Norway

Area Sales Manager Norway

-

Modul-System AS, en del av det svenske Modul-System Group som fortsetter å ekspandere i det norske markedet. Modul-System AS har hovedkontor i Drammen Bilhavn, hvor cirka 30 ansatte jobber med salg og installasjon av selskapets produkter i varebiler og lette lastebiler. I samarbeide med våre etablerte forhandlere dekker Modul-System store deler av Norge.

Takket være et sterkt fokus på kvalitetsprodukter, konstant produktutvikling, markedsledende logistikk og innovative løsninger ser vi en sterk ekspansjon foran oss i årene som kommer.

Modul-System AS søker nå etter en ny kollega innen salg, Area Sales Manager Norway. Rollen består i å selge selskapets produkter og tjenester via personlige besøk og noe behandling via telefon og epost til sluttkunder, bilforhandlere, byggherrer og leasingselskaper over hele Norge. Vi ser med fordel at du, som er interessert i denne rollen i en markedsledende bedrift, enten allerede bor på Vestlandet eller er vant til å reise både på Vestlandet og andre deler av Norge.

Du må ha solid erfaring innen teknisk B2B-salg, flink til å samarbeide med dine kunder og partnere, trives med å være selvstendig, er strukturert og motiveres av å jobbe sammen som et team med felles mål. 

Som Area Sales Manager i Modul-System har du til en hver tid støtte fra kollegene ved kontoret i Drammen samt støtte fra Modul-Systems fabrikk og hovedkontor i Sverige. Å jobbe i Modul-System gis det frihet under ansvar og vi ønsker virkelig å bidra med at du skal trives i arbeidet ditt.

For mer informasjon om stillingen, vennligst kontakt Henrik Persson, +46 705 468708 eller send din søknad via e-post henrik.persson@modul-system.com

 

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere