Vinn et Multi-Box-sett

Vinn et Multi-Box-sett

-

Vinn et sett med 3 Multi-Boxer og en tralle – verktøykassen for arbeidere på farten.

For å delta i konkurransen trenger du bare å like Facebook-siden vår og svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet for dette Facebook-innlegget:

Hvis du kunne fått en gratis modifikasjon for varebilen din, hva ville det vært?

 

Om Multi-Box

Modul-Systems splitter nye Multi-Box er en robust og ergonomisk verktøykasse og oppbevaringsboks med attraktivt design og praktisk funksjonalitet. Den leveres med smarttilbehør og er enkel å transportere og ta med seg til alle typer arbeidssteder. I tillegg kan den integreres i Modul-Systems innredningsløsninger for varebiler.

Vi mener at det er den smarteste verktøykassen på markedet. Vi har tatt det beste fra de andre boksene på markedet, og kombinert det i ett produkt. Finn ut mer om produktet her.

 

TERMS & CONDITIONS

1. Denne kampanjen starter 29. mai 2019 og avsluttes 5. juni 2019 kl. 23.59.
2. Det er én premie bestående av 3 x Modul-System Multi-Box og 1 x tralle.
3. Denne kampanjen er levert av Modul-System (arrangøren). Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle sene eller ufullstendige påmeldinger eller påmeldinger som ikke mottas. Bevis på påmelding er ikke et bevis på mottak.
4. Kampanjen er ikke tilgjengelig for ansatte hos arrangøren eller deres familier (definert som foreldre, barn, søsken, ektefeller eller livspartnere) eller andre med profesjonell tilknytning til kampanjen. Påmeldinger blir ikke bekreftet eller svart på.
5. Kun én påmelding per person. Premien kan ikke overføres, og kontantalternativer er ikke tilgjengelige.
6. Ved å melde seg på, godtar deltakerne at arrangøren gjør følgende: Lagrer og bruker personopplysningene deres for å kunne tilby denne kampanjen. Deltakerne godtar å være bundet av disse vilkårene. Eventuelle brudd på disse vilkårene vil føre til at påmeldingen anses som ugyldig.
7. Vinneren blir varslet innen 30. juni 2019 via direktemelding i Facebook Messenger. Dersom arrangøren ikke kan kontakte en vinner innen 5 dager, eller hvis vinneren er ukvalifisert, velges en alternativ vinner. Arrangørens avgjørelse er endelig og diskuteres ikke.
8. Arrangøren forbeholder seg retten til å når som helst avbryte, endre eller erstatte kampanjen uten forvarsel hvis det oppstår omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll.

Denne nettsiden bruker cookies.  Les mer

Akseptere